Тісто для пельменів і вареників
- Борошно пшеничне - 6 скл.
- Яйце куряче - 2 шт.
- Сіль - 1 ч. л.
- Вода - 1, 5 скл.
Борошно, 2 склянки заварити 0,5 склянки крутого окропу.
Потім замісити з рештою компонентів тіста. Загорнути у целофан і дати настоятися при кімнатній температурі.
Про всяк випадок викладаю начинки, з якими робила вареники в цей раз.
Начинка з сирої картоплі (картопля, терта на дрібній тертці з додаванням цибулі). Смак очманілий, особливо, якщо добре поперчити і присолити (природно, за смаком).
Начинка з картопляного пюре зі смаженою цибулькою і грибочками.
Начинка з тушкованої капусти з грибочками.
І для пельмешек свино-яловичий фарш.
Ну і самі вареники.
І пельмені.
Ліпити пельмені і вареники з такого тіста - одне задоволення!.
Разом, як я вже написала, 194 вареника і. 74 пельменя. Залишилося тільки зварити.
Смачного!.
Знакомства в г. Фруктовая - фруктовые десерты рецепты с фото.
Куриная печень рецепты. Говяжья печень рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter