Заварне тісто для вареників
- Борошно (може знадобитися і більше) - 2,5 скл.
- Яйця - 2 шт
- Вода - 1,5 скл.
- Сіль - 2 / 3 ч. л.
Половину норми води довести до кипіння, дати злегка охолонути і влити в просіяне борошно, швидко перемішати і, не даючи охолонути, додати яйця, розмішані з водою, що залишилася і сіллю. Тісто добре вимісити і дати дозріти близько 30 хвилин, прикривши його рушником (щоб не підсихало). Коли тісто настоїться, потрібно насипати борошно на поверхню, де ви зазвичай розкочуєте тісто, і влити трохи тіста. Домесіть тісто в борошні, розкачайте і виріжіть чарочкою форму вареничка. Після цього можна приступити до ліплення вареників.
Ищете диетические рецепты? Узнай: рогалики рецепты с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Кулинарные рецепты с фотографиями: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Простые рецепты.
Любишь сладости? Помни о фигуре - слоеный пирог с фруктами.
Торт кукла рецепт с фото пошагово с кремомИзготовление тортов на заказ
Подкиньте рецепт салата с морепродуктами recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти гарячих страв. Готовим дома. Рецепты с фото.
Заварной крем рецепт приготовления. Заварной крем рецепт эклер.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter