Пельменне тісто

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1354 Пельменне тісто
Пельменне тісто
інгредієнти:
  • Борошно - 200 г
  • Жовтки - 1 шт
  • Води (дуже холодної посоленої) - 0,33 скл.
  • Масло вершкове - 20 г

Пельменне тісто інгредієнти Консистенція вийшла саме та, що потрібно - як мочка вуха. Можна і дуже тонко розкачати.

Тісто має бути щільне, але еластичне одночасно.

Послідовність:.

Борошно - обов´язково просіяне, гіркою на дошці.

Усередині гірки - жовток і масло, розтирається круговими рухами. Потихеньку ллється вода. Третину склянки - кількість орієнтовна, все залежить від муки, температури і т. д.

Вимішуйте не менше 20 хвилин. Хвилин 10 в холодильнику в плівці.

Розкочувати не поспішаючи, якщо тісто правильно замішане - ніякої підсипки не треба взагалі.

Ліпляться пельмені відмінно, нічого не розкривається, от тільки треба дивитися, щоб тісто не підсихало.

Закупка-продажа сельхозпродукции: первые блюда рецепты. Необычные рецепты Шарлотки.

Рецепты капусты пелюсткиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепты Приготовления - рецепты выпечка в микроволновой печи. Диета: рецепты для похудения.

Как приготовить почки говяжьи в духовкекак приготовить почки говяжьи

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter