Пельменне тісто
- Борошно - 200 г
- Жовтки - 1 шт
- Води (дуже холодної посоленої) - 0,33 скл.
- Масло вершкове - 20 г
Консистенція вийшла саме та, що потрібно - як мочка вуха. Можна і дуже тонко розкачати.
Тісто має бути щільне, але еластичне одночасно.
Послідовність:.
Борошно - обов´язково просіяне, гіркою на дошці.
Усередині гірки - жовток і масло, розтирається круговими рухами. Потихеньку ллється вода. Третину склянки - кількість орієнтовна, все залежить від муки, температури і т. д.
Вимішуйте не менше 20 хвилин. Хвилин 10 в холодильнику в плівці.
Розкочувати не поспішаючи, якщо тісто правильно замішане - ніякої підсипки не треба взагалі.
Ліпляться пельмені відмінно, нічого не розкривається, от тільки треба дивитися, щоб тісто не підсихало.
Закупка-продажа сельхозпродукции: первые блюда рецепты. Необычные рецепты Шарлотки.
Рецепты капусты пелюсткиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты Приготовления - рецепты выпечка в микроволновой печи. Диета: рецепты для похудения.
Как приготовить почки говяжьи в духовкекак приготовить почки говяжьи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter