Хінкалі по-лезгинськи
- Баранина
- Борошно
- Вода
- Яйце куряче 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Петрушка
- Сіль
- Перець
М'ясо розділити на порційні шматки, залити холодною водою (літра 2,5-3, залежить від того, яке м'ясо, як довго воно буде варитися) і поставити варити до готовності, знімаючи пінку. Посолити бульйон під час варіння.
Замісити тісто з яйцем, як можна крутіше. Розкачати в пласт (приблизно 2-2,5 мм) і розрізати ножем на квадратики (розміром приблизно 2 на 2 см). Хінкалі готові.
Коли м'ясо готове, зняти з вогню і дістати м'ясо шумівкою, викласти в посудину, у якій і подавати на стіл.
Хінкалі варити, як звичайне спагеті, у киплячій злегка підсоленій воді (після закипання - не більше півхвилини), дістати варені хінкалі шумівкою.
Соус: у соусниці або просто в піалі розвести томатну пасту й півсклянки м'ясного бульйону, додати дрібно нарубану петрушку, часник подрібнений, посолити і поперчити.
Все подається окремо: м'ясо, хінкалі, соус, м'ясний бульйон в піалі.
Соус можна замінити кислим молоком.
рецепты вкусных мясных салатов
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиРецепты всевозможных диет. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления
Кулинарные рецепты от Tramontina: вкусные рецепты с фото на пасху.
Торт грильяжный бкк калорийностьИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter