Хінкалі по-лезгинськи

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
784 Хінкалі по-лезгинськи
Фото - Хінкалі по-лезгинськи
інгредієнти:
  • Баранина
  • Борошно
  • Вода
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Петрушка
  • Сіль
  • Перець

М'ясо розділити на порційні шматки, залити холодною водою (літра 2,5-3, залежить від того, яке м'ясо, як довго воно буде варитися) і поставити варити до готовності, знімаючи пінку. Посолити бульйон під час варіння. 

Замісити тісто з яйцем, як можна крутіше. Розкачати в пласт (приблизно 2-2,5 мм) і розрізати ножем на квадратики (розміром приблизно 2 на 2 см). Хінкалі готові.

Коли м'ясо готове, зняти з вогню і дістати м'ясо шумівкою, викласти в посудину, у якій і подавати на стіл.

Хінкалі варити, як звичайне спагеті, у киплячій злегка підсоленій воді (після закипання - не більше півхвилини), дістати варені хінкалі шумівкою.

Соус: у соусниці або просто в піалі розвести томатну пасту й півсклянки м'ясного бульйону, додати дрібно нарубану петрушку, часник подрібнений, посолити і поперчити.

Все подається окремо: м'ясо, хінкалі, соус, м'ясний бульйон в піалі. 

Соус можна замінити кислим молоком.

рецепты вкусных мясных салатов

приготовление куриный рулет

Рецепты праздничных блюд с фотографиямиРецепты всевозможных диет. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления

Кулинарные рецепты от Tramontina: вкусные рецепты с фото на пасху.

Торт грильяжный бкк калорийностьИзготовление тортов на заказ