Хінкалі тонкі
- Яловичина (м´ясо, кістки) 500 г
- Картопля 6 шт.
- Борошно пшеничне 2 скл.
- Горіхи волоські 1 скл.
- Часник 7 зуб.
М'ясо відварити 2 години, додати картоплю цілу або можна порізати. Замісити тісто не дуже круте, розділити на дві частини, розкачати пласт товщиною 1мм, можна тонше, розрізати на квадратики 2х2 см.
З другим пластом зробити теж саме і закинути в киплячий бульйон хінкалі. Варити 5 хвилин, не закриваючи кришки, на середньому вогні, наприкінці варіння додати сіль, відключити вогонь і залишити на 2-3 хвилини.
Горіхи і часник подрібнити у блендері. Можна пропустити через м'ясорубку . Додати бульйону, повинно бути як густа сметана, додати сіль, перець.
Хінкалі полити часниковим соусом.
Организация мясных фуршетов: мясные блюда для фуршета. Кафе-Бар на Бауманской! Акции.
Рецепты Приготовления: рецепт салат охотничий. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт очень вкусных салатов здесь
рецепт приготовления печени для детей
Ватрушки с творогом рецепты фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.uaИзготовим мебель для кухни на собственном производстве
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter