Хінкалі тонкі

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
909 Хінкалі тонкі
Фото - Хінкалі тонкі
інгредієнти:
  • Яловичина (м´ясо, кістки) 500 г
  • Картопля 6 шт.
  • Борошно пшеничне 2 скл.
  • Горіхи волоські 1 скл.
  • Часник 7 зуб.

Хінкал тонкий інгредієнти М'ясо відварити 2 години, додати картоплю цілу або можна порізати. Замісити тісто не дуже круте, розділити на дві частини, розкачати пласт товщиною 1мм, можна тонше, розрізати на квадратики 2х2 см.

Хінкал тонкий З другим пластом зробити теж саме і закинути в киплячий бульйон хінкалі. Варити 5 хвилин, не закриваючи кришки, на середньому вогні, наприкінці варіння додати сіль, відключити вогонь і залишити на 2-3 хвилини.

фото Хінкалі тонкий Горіхи і часник подрібнити у блендері. Можна пропустити через м'ясорубку . Додати бульйону, повинно бути як густа сметана, додати сіль, перець.

Хінкал тонкий Яловичина Хінкалі полити часниковим соусом.

Организация мясных фуршетов: мясные блюда для фуршета. Кафе-Бар на Бауманской! Акции.

Рецепты Приготовления: рецепт салат охотничий. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепт очень вкусных салатов здесь

рецепт приготовления печени для детей

Ватрушки с творогом рецепты фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

www.recepti.biz.uaИзготовим мебель для кухни на собственном производстве