—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
»
з рибою
ДРУГІ СТРАВИ - з рибою
Смажена рибка з печеною картопелькою
інгредієнти: Риба (короп дзеркальний) 1 кг Картопля 1 кг Сіль Перець чорний Картоплю помити і в мундирі поставити на нижні грати аерогрилю при температурі 220 градусів на 30 хв. Рибку розморозити, ...
758
Рибні тефтельки
інгредієнти: Рибa 600 г Борошно 2 ст. л. Вершки (10%) 1 ст. л. Яйце 2 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Петрушкa Лавровий лист ЛимонРибу дрібно нарубати ножем, додати подрібнену цибулю, нашатковану зелень, ...
609
Лящ, запечений з картоплею
інгредієнти: Риба (лящ) 1 шт. Картопля 5 шт. Лимон 1 шт. Зелень Приправа (для риби) Сіль Перець чорний (мелений) Олія рослиннаРибу очистити від нутрощів, натерти зсередини ляща приправою для риби, ...
863
Пряна сьомга, запечeна з печерицями
інгредієнти: Сьомга (стейк) 3 шт. Печериці свіжі 300 г Оцет бальзамічний 2 ст. л. Кріп Сік лимонний 2 ст. л. Цедра лимона 0. 5 шт. Сіль Перець білий Олія оливкова Горіх мускатний Стейк вимити, ...
635
Запечена рибка у яблучно-винному соусі
інгредієнти: Філе рибне (тілапія) 300 г Вино сухе біле 70 мл Яблуко 1 шт. Масло вершкове 40 г Сметана 2 ст. л. Сіль Перець Сік лимонний Прованські трави (базилік, орегано, чебрець, майоран)Філе риби ...
667
Тріска у паніровці
інгредієнти: Тріска (філе) 1 кг Сіль Борошно Сухарі панірувальніФіле тріски порційно нарізати, посолити, обваляти в борошні і панірувальних сухарях. Обсмажити в невеликій кількості олії по 3 хвилини ...
766
Горбуша запечена під майонезом
інгредієнти: Горбуша 1 шт. Часник 3 зуб. Майонез 50 мл Сік лимона 2 ст. л. Кріп Цибуля ріпчаста Сіль Перець чорний (мелений)Горбушу почистити і нарізати на шматочки товщиною 3 см, посолити і ...
806
Риба в кунжуті
інгредієнти: Філе рибне (пангасіус) Яйце 1 шт. Сіль Спеції КунжутФіле риби нарізати тонкими смужками. Кожну смужку акуратно запанірувати у спеціях. Потім занурити в яйце, збите із сіллю. Обваляти в ...
914
Палтус у зелeном панцирі
інгредієнти: Філе палтуса 300 г Кінза 50 г Петрушка 50 г Майоран 10 г Масло вершкове 50 г Сіль Перець чорний (мелений) Кріп ЧасникФіле палтуса без кісточок рясно намазати спеціями, зелень пом'яти ...
672
Котлетки з тунця у тісті
інгредієнти: Консерви рибні (тунець) 2 бан. Яйце 1 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Сир твердий 100 г Борошно 3 ст. л. Сіль Перець чорний Петрушка Олія рослинна Тісто листкове бездріжджове 1 пач. Із тунця ...
742
Соковита рибка
інгредієнти: Тілапія (філе) Яйце Борошно Сіль Спеції Сік лимоннийФіле розрізати навпіл. Кожну половинку скропити лимонним соком, посолити й додати спеції. Потім обваляти в борошні, у збитому яйці і ...
620
Горбуша "під шубкою"
інгредієнти: Горбуша свіжоморожена 2 шт. Майонез Сир Помідор Лимон (лимонний сік) Приправа для рибиГорбушу розморозити, почистити, відрізати голову і зябра. Нарізати на досить великі шматочки, ...
588
Риба, запечeна під сирно-цибулевою подушкою
інгредієнти: Філе рибне 600 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Сир твердий 150 г Майонез Олія рослинна Оцет (виноградний) Сіль Зелень Рибу або рибне філе розморозити. Промити і трохи підсушити на дошці. ...
709
Хек запеченний у сметані та інших інгредієнтах
інгредієнти: Філе хека 500 г Картопля 6 шт. Сметана 6 ст. л. Томатна паста 1 ст. л. Майонез 2 ст. л. Часник 1 зуб. Цибуля ріпчаста Помідор 1 шт. Сіль Перець мелений чорний Приправа до риби Сік лимона ...
813
Перша
<
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
>
Остання
Переглядаємо 799 - 812 із 1758