Пряна сьомга, запечeна з печерицями
- Сьомга (стейк) 3 шт.
- Печериці свіжі 300 г
- Оцет бальзамічний 2 ст.л.
- Кріп
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Цедра лимона 0.5 шт.
- Сіль
- Перець білий
- Олія оливкова
- Горіх мускатний
Стейк вимити, посолити трохи, полити бальзамічним оцтом (1 ст. ложка).
Добре перемішати, щоб оцет покрив всю рибку.
Посипати кропом.
Натерти цедру з половинки лимона. Більшою половиною - посипати рибку, другу половину залишити. Полити лимонним соком (1 ст. ложка).
Печериці вимити й нарізати.
Полити залишеним оцтом.
Посолити, поперчити, посипати мускатним горіхом.
Посипати кропом, цедрою лимона, полити лимонним соком.
Збризкати оливковою олією.
Залишити рибку і гриби на годину маринуватися.
Деко застелити фольгою. Змастити оливковою олією.
Викласти рибку і грибочки, запікати в розігрітій до 200 градусів духовці, до готовності (півгодини).
Подавати рибку разом з печерицями.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта вишиванка.
Рецепты салатов на любой вкус - салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.
Приготовление плова рецептПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Домашняя кухня - кулинарные рецепты с фотографиями тут
Салаты на зиму рецепты тут
Рецепты для пароварки, вкусно: фото рецепты новогодних блюд. Рецепт для приготовления шугаринг.
Кулинарные рецепты от Tramontina - как приготовить пирог из тыквы. Готовим со вкусом.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: рецепты с мидиями с фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter