Рибні тефтельки
- Рибa 600 г
- Борошно 2 ст.л.
- Вершки (10%) 1 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Петрушкa
- Лавровий лист
- Лимон
Рибу дрібно нарубати ножем, додати подрібнену цибулю, нашатковану зелень, посолити і поперчити. Борошно змішати з вершками і яйцями, вилити отриману суміш у рибу і ретельно перемішати. З отриманої маси зробити кульки. Закип'ятити воду з перцем, лавровим листом, лимоном і нарізаними пластинками огірками, і відварити у цьому бульйоні рибні кульки. Подавати з маслом і вареною картоплею.
Кулинарные рецепты - рецепты панакоты с фото.
Холодные закуски рецепты recepti.biz.ua
Мультиварка Philips: легкие блюда. Пульмонолог. ЦКБ УД Президента РФ.
Диета: рецепты для похудения: рецепти гарячих страв.
Как приготовить летний салат: салат черепаха рецепт с фото.
Рецепты приготовления блюд - приготовление блюд в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Кулинарный сайт с фотографиями. Сайт кулинарный поединок нтв.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter