Запечена рибка у яблучно-винному соусі
661
інгредієнти:
- Філе рибне (тілапія) 300 г
- Вино сухе біле 70 мл
- Яблуко 1 шт.
- Масло вершкове 40 г
- Сметана 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Сік лимонний
- Прованські трави (базилік, орегано, чебрець, майоран)
Філе риби натерти сіллю, перцем, присипати травками, скропити лимонним соком і залишити маринуватися.
Яблуко почистити, шкірку зняти, нарізати на пластинки.
У каструльці розтопити масло, додати яблука, влити вино і тушкувати 7-10 хвилин, нічим не закриваючи.
Потім додати сіль, перець, травички, сметану і тушкувати ще 1-2 хвилини. Зняти з вогню і трохи остудити.
Форму змастити олією і викласти шарами.
Шар рибки.
Шар яблучної начинки, шар рибки, шар яблук. Вилити зверху залишений соус і поставити в розігріту духовку на 30 хвилин при 180 градусах.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт крем заварной. Картошка В Мультиварке Рецепты.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі