Запечена рибка у яблучно-винному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
619 Запечена рибка у яблучно-винному соусі
Фото - Запечена рибка у яблучно-винному соусі
інгредієнти:
  • Філе рибне (тілапія) 300 г
  • Вино сухе біле 70 мл
  • Яблуко 1 шт.
  • Масло вершкове 40 г
  • Сметана 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Сік лимонний
  • Прованські трави (базилік, орегано, чебрець, майоран)

Запечена рибка в яблучно-винному соусі інгредієнтиФіле риби натерти сіллю, перцем, присипати травками, скропити лимонним соком і залишити маринуватися.

 

 

Запечена рибка в яблучно-винному соусі Яблуко почистити, шкірку зняти, нарізати на пластинки.

фото Запечена рибка в яблучно-винному соусі У каструльці розтопити масло, додати яблука, влити вино і тушкувати 7-10 хвилин, нічим не закриваючи.

Запечена рибка в яблучно-винному соусі Філе рибне Потім додати сіль, перець, травички, сметану і тушкувати ще 1-2 хвилини. Зняти з вогню і трохи остудити.

Запечена рибка в яблучно-винному соусі Вино сухе біле Форму змастити олією і викласти шарами.

Шар рибки.

Запечена рибка в яблучно-винному соусі Яблуко Шар яблучної начинки, шар рибки, шар яблук. Вилити зверху залишений соус і поставити в розігріту духовку на 30 хвилин при 180 градусах. 

 

 

 

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт крем заварной. Картошка В Мультиварке Рецепты.

recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы