Палтус у зелeном панцирі
- Філе палтуса 300 г
- Кінза 50 г
- Петрушка 50 г
- Майоран 10 г
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кріп
- Часник
Філе палтуса без кісточок рясно намазати спеціями, зелень пом'яти руками і укласти знизу і зверху філе. Підсмажити рибку на сковороді з двох сторін в оливковій олії і викласти на тарілку. Зверху покласти часникову олію із зеленню і страва готова. Часникова олія: розтопити 50 г вершкового масла, змішати з подрібненою кінзою, кропом і часником.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салаты из брокколи рецепты с фото простыеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
новогодние рецепты праздничных блюд
Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти гарячих страв. Готовим дома. Рецепты с фото.
Проблеме с печенью не бывать - печень рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим со вкусом: салат из ананаса рецепт. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter