Палтус у зелeном панцирі

ДРУГІ СТРАВИ
667 Палтус у зелeном панцирі
Фото - Палтус у зелeном панцирі
інгредієнти:
  • Філе палтуса 300 г
  • Кінза 50 г
  • Петрушка 50 г
  • Майоран 10 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Кріп
  • Часник

Філе палтуса без кісточок рясно намазати спеціями, зелень пом'яти руками і укласти знизу і зверху філе. Підсмажити рибку на сковороді з двох сторін в оливковій олії і викласти на тарілку. Зверху покласти часникову олію із зеленню і страва готова. Часникова олія: розтопити 50 г вершкового масла, змішати з подрібненою кінзою, кропом і часником. 

 

http://recepti.biz.uaРецепты и советы

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салаты из брокколи рецепты с фото простыеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

новогодние рецепты праздничных блюд

Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти гарячих страв. Готовим дома. Рецепты с фото.

Проблеме с печенью не бывать - печень рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Готовим со вкусом: салат из ананаса рецепт. Рецепты Приготовления.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter