Риба, запечeна під сирно-цибулевою подушкою
- Філе рибне 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 150 г
- Майонез
- Олія рослинна
- Оцет (виноградний)
- Сіль
- Зелень
Рибу або рибне філе розморозити.
Промити і трохи підсушити на дошці. Нарізати на порційні шматки.
Трохи посолити і посипати спеціями для риби.
Потім рибу скласти у каструлю. Додати трохи олії.
Скропити трохи оцтом.
Додати трохи посіченої зелені.
Дати рибі постояти в отриманому маринаді хвилин 15-20.
Цибулю порізати півкільцями.
Сир натерти на крупній тертці.
Рибу викласти у тару для запікання.
Зверху риби розкласти цибулю.
Далі шар сиру.
Зверху все змастити майонезом.
Поставити в духовку з температурою 200-220 градусів.
Довести до рум'яного верху (хвилин 50-60).
Рецепти з фото пошаговоЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты рождествоКулинарные рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты: приготовление брокколи и цветной капусты. Капуста выращивание.
Рецепты блюд из легкого тут
Рулька юлия высоцкаяЗаписи песен Юлии Михальчик в формате mp3
Сайт химкинского кулинарного училища. Сайты кулинарных рецептов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter