Тріска у паніровці
- Тріска (філе) 1 кг
- Сіль
- Борошно
- Сухарі панірувальні
Філе тріски порційно нарізати, посолити, обваляти в борошні і панірувальних сухарях.
Обсмажити в невеликій кількості олії по 3 хвилини з кожного боку.
Перекласти на деко. До готовності довести в нагрітій духовці (температура 180 градусів) протягом 20 хвилин.
Для панірування можна використовувати куряче яйце.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с яблоками рецепты.
Украшение для тортов из кремаукрашения для торта из крема
recepti.biz.uaПраздничная компания. Праздничное агентство
Доставка готовой еды на неделю - печенье из творога розочки. Вкусные рецепты с фото.
Рецепты С Фото на любой вкус: карп рецепты приготовления с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт пампушек с фото.
Польская кухня рецепты с картинками www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter