Тріска у паніровці

ДРУГІ СТРАВИ
764 Тріска у паніровці
Фото - Тріска у паніровці
інгредієнти:
  • Тріска (філе) 1 кг
  • Сіль
  • Борошно
  • Сухарі панірувальні

Філе тріски порційно нарізати, посолити, обваляти в борошні і панірувальних сухарях.

Обсмажити в невеликій кількості олії по 3 хвилини з кожного боку.

Перекласти на деко. До готовності довести в нагрітій духовці (температура 180 градусів) протягом 20 хвилин.

Для панірування можна використовувати куряче яйце.

Рецепты салатов на любой вкус - салаты с яблоками рецепты.

Украшение для тортов из кремаукрашения для торта из крема

recepti.biz.uaПраздничная компания. Праздничное агентство

Доставка готовой еды на неделю - печенье из творога розочки. Вкусные рецепты с фото.

Рецепты С Фото на любой вкус: карп рецепты приготовления с фото.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт пампушек с фото.

Польская кухня рецепты с картинками www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter