Горбуша "під шубкою"

ДРУГІ СТРАВИ
568 Горбуша "під шубкою"
Фото - Горбуша
інгредієнти:
  • Горбуша свіжоморожена 2 шт.
  • Майонез
  • Сир
  • Помідор
  • Лимон (лимонний сік)
  • Приправа для риби

Горбушу розморозити, почистити, відрізати голову і зябра. Нарізати на досить великі шматочки, викласти на деко. Рясно залити лимонним соком, посолити і приправити приправою. Потім намазати рибу майонезом досить товстим шаром. Покласти кільце помідора, намазати майонезом, посипати сиром. Поставити в духовку приблизно на 20-25 хвилин, головне не пересушити, залежить від розміру риби. Подавати традиційно з рисом або будь-яким іншим гарніром.

ТутКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепт Бисквита В Мультиварке: рецепт торта бисквит с фруктами. Экзотический торт.

Кулинарные рецепты от Tramontina - авокадо салат рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter