Горбуша "під шубкою"
581
інгредієнти:
- Горбуша свіжоморожена 2 шт.
- Майонез
- Сир
- Помідор
- Лимон (лимонний сік)
- Приправа для риби
Горбушу розморозити, почистити, відрізати голову і зябра. Нарізати на досить великі шматочки, викласти на деко. Рясно залити лимонним соком, посолити і приправити приправою. Потім намазати рибу майонезом досить товстим шаром. Покласти кільце помідора, намазати майонезом, посипати сиром. Поставити в духовку приблизно на 20-25 хвилин, головне не пересушити, залежить від розміру риби. Подавати традиційно з рисом або будь-яким іншим гарніром.
ТутКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепт Бисквита В Мультиварке: рецепт торта бисквит с фруктами. Экзотический торт.
Кулинарные рецепты от Tramontina - авокадо салат рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі