—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
»
з рибою
ДРУГІ СТРАВИ - з рибою
"Гнізда" із сьомги та сібаса у вершковому соусі
інгредієнти: Риба (сібас ) 2 шт. Сьомга (стейк) 300 г Вершки (10%) 100 мл Вино біле сухе 100 мл Масло вершкове 20 г Сіль Перець білий (мелений) Шафран 1 ч. л. Рибу (сібаса) почистити (видалити ...
973
Риба у цибульному маринаді
інгредієнти: Пангасіус (філе, біла риба) 1 кг Цибуля 2 шт. Соєвий соус 5 ст. л. Борошно Яйце 2 шт. Сухарі білі Олія рослинна Сир твердий (пармезан, голландський) 100 г Замаринувати рибку мінімум за 2 ...
768
Голова "Нептуна"
інгредієнти: Голова риб´яча (горбуша) 1 кг Вино червоне сухе 1 скл. Лимон 1 шт. Морква 2 шт. Спеції (для риби) Сіль Олія рослинна 50 мл Лимон 1 шт. Цибуля ріпчаста 4 шт. Часник 2 зуб. Майонез 100 г ...
650
"Рибне задоволення"
інгредієнти: Картопля 14 шт. Риба свіжа 600 г Сметана 250 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль Рибку почистити, випатрати, промити. Якщо риба велика, то розрізати на кілька частин. Картоплю почистити і ...
600
Сьомга, фарширована шпинатом і рисом, запечена у листковому тісті
інгредієнти: Сьомга (філе) Рис Яйце куряче (варене) Шпинат Тісто листкове бездріжджове Вершки (жирні) 2 ст. л. Цибуля ріпчастаЗмішати у мисці відварений рис (відварений не до повної готовності) і ...
740
Риба дієтична
інгредієнти: Риба свіжа (кижуч) Соєвий соус Олія оливкова Цибуля Часник Лимон Підготувати рибу, розрізавши її уздовж хребта. Почистити цибулю, часник. Рибу можна потримати трохи у соєвому соусі. ...
937
Сьомга-гриль
інгредієнти: Сьомга (стейк) 4 шт. Лимон 1 шт. Соус ("Морський коктейль") Перець (рожевий) Сіль (морська) Помідор Стейки сьомги посолити, скропити соком лимона і залишити на 10 хвилин, потім ...
666
Риба з овочами
інгредієнти: Філе рибне Цибуля ріпчаста 3 шт. Морква 3 шт. Помідор 3 шт. Картопля 4 шт. Майонез СирЦибулю порізати кубиками і обсмажити на сковороді в олії. Моркву натерти на крупну тертку і додати ...
659
Запечена дорада
інгредієнти: Риба (дорада, свіжа) 3 шт. Лимон 1 шт. Естрагон (свіжий) Кмин (сухий) Орегано (свіжий) Спеції (сіль, перець чорний) Рибу випатрати. Прибрати хвіст, плавники за боками і біля голови. ...
705
Королевська рибка
інгредієнти: Риба (щука, судак, пеленгас) 1 шт. Цибуля 1 шт. Морква 1 шт. Гриби (печериці, гливи) 300 г Яйце варене 1 шт. Сіль Майонез ОліяРибу акуратно почистити і випатрати, так, щоб не пошкодити ...
819
Риба запечeна "До ювілею"
інгредієнти: Пеленгас 1600 г Лимон 150 г Помідор 200 г Цибуля ріпчаста 400 г Морква 100 г Зелень свіжа (петрушка, кріп) 100 г Приправа для риби 20 г Сіль 5 г Перець чорний 2 г Майонез 50 г Масло ...
715
Короп на солі
інгредієнти: Риба свіжа (короп дзеркальний) 2 кг Сіль 0. 5 кг Майонез Рибу почистити, збризнути лимоном, натерти спеціями (можна тільки чорним перцем). Висипати на деко сіль по діагоналі так, щоб уся ...
840
Запечений Амур
інгредієнти: Риба (білий амур) Цибуля ріпчаста ПомідорРибу почистити і відрізати плавці, нарізати на порційні шматочки, посолити, поперчити і всe викласти на деко (крім голови). Ріпчасту цибулю ...
1146
Риба по-в'єтнамськи
інгредієнти: Короп 1. 5 кг Грудка куряча 1 шт. Гриби 300 г Цибуля 2 шт. Помідор 5 шт. Крихта хлібна 100 г Майонез Сир Зелень Олія Рибу підготувати, обсушити. Форму полити олією і викласти рибу на ...
770
Перша
<
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
>
Остання
Переглядаємо 351 - 364 із 1758