"Рибне задоволення"
- Картопля 14 шт.
- Риба свіжа 600 г
- Сметана 250 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
Рибку почистити, випатрати, промити. Якщо риба велика, то розрізати на кілька частин.
Картоплю почистити і нарізати кільцями товщиною приблизно 1 см. Цибулю можна нарізати кільцями або півкільцями.
На деко, змащене олією, викласти рибу, зверху цибулю, потім картоплю, посолити. І знову рибу, цибулю, картоплю, посолити. Сметану розбавити склянкою теплої води, розмішати гарно і нею залити страву. Запікати у духовці при температурі 150-170°С.
Салаты из брокколи и цветной капусты на зимуВкусный и полезный салат из помидор. Блюдо от диетолога. Узнайте изюминку
Простые рецепты - кулинарные рецепты первые блюда.
Пароварки и мультиварки: приготовление пасты в мультиварке. Как испечь дома хлеб на закваске.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты выпечка в микроволновой печи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter