"Гнізда" із сьомги та сібаса у вершковому соусі
- Риба (сібас ) 2 шт.
- Сьомга (стейк) 300 г
- Вершки (10%) 100 мл
- Вино біле сухе 100 мл
- Масло вершкове 20 г
- Сіль
- Перець білий (мелений)
- Шафран 1 ч.л.
Рибу (сібаса) почистити (видалити голову, нутрощі і т. д.), вимити і розрізати на порційні шматки.
Філе нарізати смужками уздовж.
Смужку сібаса та смужку сьомги переплести одну з одною, зав'язуючи кінці вузлом.
На сковороді розтопити масло, акуратно викласти гнізда (або порційні шматочки риби), посолити, поперчити, злегка обсмажити.
Потім вилити у сковороду вино і тушкувати рибу під кришкою хвилин 5, після чого рибу акуратно вийняти, перекласти у посудину, зберігаючи її гарячою.
У гаряче вино всипати шафран, перемішати, влити вершки і уварити соус до загустіння (хвилин 10-15).
Гнізда перекласти на тарілку, полити соусом.
Торт на день рождения: торт на день народження. Торты на заказ в Королеве.
Духовые шкафы: рецепт мясо с черносливом в духовке. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Кухонные Принадлежности: выпечка на новый год с фото. Мультиварки для выпечки.
Рецепты салатов с языка вареного recepti.biz.ua
Доставка готовой еды на неделю - печенье из творога розочки. Творог интернет-магазин.
Канапе здесь! Канапе к столу - приготовление канапе.
www.recepti.biz.uaПитомник французских бульдогов. Газета для изучающих французский
Рецепты даши малаховой www.recepti.biz.ua
Индийская кухня пажитник рецепты. Книга рецепты индийской кухни.
Маковый пирог маковый торт рецепт. Рецепт приготовления торта маковое наслаждение.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter