Королевська рибка
- Риба (щука, судак, пеленгас) 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Гриби (печериці, гливи) 300 г
- Яйце варене 1 шт.
- Сіль
- Майонез
- Олія
Рибу акуратно почистити і випатрати, так, щоб не пошкодити шкіру. Ножицями перерізати хребет біля основи голови і вийняти хребет, допомагаючи собі ножем. Вийнявши, обрізати хребет біля хвоста. Вивернути рибу навиворіт і позрізати м'ясо скільки вийде. Риб'ячу шкіру зсередини натерти сіллю і приправами.
Начинка: моркву натерти на тертці, цибулю і гриби дрібно порізати, усе змішати і обсмажити на олії. Риб'яче м’ясо порубати ножем, змішати із обсмаженими морквою, цибулею, грибами і дрібно нарізаним яйцем, посолити, приправити. Рибу фарширувати починаючи від хвоста, не дуже щільно. Зашити черевце товстими нитками. Рибу натерти сіллю, приправами і злегка кулінарним пензликом нанести олію. Лист злегка змастити олією і викласти на нього рибку черевцем донизу. Можна нанести візерунчик із майонезу. Запікати при температурі 170-180 градусів приблизно 1 годину-1 годину 15 хв. Готову рибу викласти на листя салату і додати різні прикраси із яєць та овочів.
РИБы алюминиевые HIGHFIELD: риба смажена фото. Производство и продажа лодок РИБ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter