Голова "Нептуна"
- Голова риб´яча (горбуша) 1 кг
- Вино червоне сухе 1 скл.
- Лимон 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Спеції (для риби)
- Сіль
- Олія рослинна 50 мл
- Лимон 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Майонез 100 г
Риб'ячі голови почистити, помити, видалити зябра. Приготувати маринад із вина, соку одного лимона, солі і рослинної олії, залити голови і залишити на 1 годину. Очистити цибулю, моркву, часник. Цибулю нарізати півкільцями, часник подрібнити, моркву натерти на тeртці. На дно форми укласти "підстилку" із цибулі, моркви і часнику, зверху укласти голови, далі знову цибулю, часник, моркву. Присипати приправою. Частину майонезу розвести водою 1:1, залити голови, іншою частиною покрити зверху. Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину. Подавати з овочами.
Рецепт приготовления первых блюд здесь
http://recepti.biz.ua новогоднее меню рецепты блюд
Натуральный рецепт от насморка: французские десерты рецепты.
Салат свежие шампиньоны www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд из яиц. Шинковки для Овощей.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter