Голова "Нептуна"

ДРУГІ СТРАВИ
640 Голова "Нептуна"
Фото - Голова
інгредієнти:
  • Голова риб´яча (горбуша) 1 кг
  • Вино червоне сухе 1 скл.
  • Лимон 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Спеції (для риби)
  • Сіль
  • Олія рослинна 50 мл
  • Лимон 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Майонез 100 г

Голова Голова

фото Голова Голова

Риб'ячі голови почистити, помити, видалити зябра. Приготувати маринад із вина, соку одного лимона, солі і рослинної олії, залити голови і залишити на 1 годину. Очистити цибулю, моркву, часник. Цибулю нарізати півкільцями, часник подрібнити, моркву натерти на тeртці. На дно форми укласти "підстилку" із цибулі, моркви і часнику, зверху укласти голови, далі знову цибулю, часник, моркву. Присипати приправою. Частину майонезу розвести водою 1:1, залити голови, іншою частиною покрити зверху. Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину. Подавати з овочами.

Рецепт приготовления первых блюд здесь

http://recepti.biz.ua новогоднее меню рецепты блюд

Натуральный рецепт от насморка: французские десерты рецепты.

Салат свежие шампиньоны www.recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд из яиц. Шинковки для Овощей.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter