Сьомга, фарширована шпинатом і рисом, запечена у листковому тісті

ДРУГІ СТРАВИ
678 Сьомга, фарширована шпинатом і рисом, запечена у листковому тісті
Фото - Сьомга, фарширована шпинатом і рисом, запечена у листковому тісті
інгредієнти:
  • Сьомга (філе)
  • Рис
  • Яйце куряче (варене)
  • Шпинат
  • Тісто листкове бездріжджове
  • Вершки (жирні) 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста

Змішати у мисці відварений рис (відварений не до повної готовності) і подрібнений у блендері шпинат, зварені круто яйця, вершки і обсмажену до прозорості цибулю. Приправити сіллю, перцем.

Філе сьомги нарізати уздовж по всій довжині.

Тонко розгорнути тісто і викласти у форму для запікання, змащену олією, залишаючи кінці звішуватися.

Укласти на тісто спочатку рибу, потім начинку і закрити начинку рибою.

Кінці тіста, що звішені, защипати.

Відправити страву у духовку, розігріту до 200 градусів, до готовності.


Готовим со вкусом - рождественские рецепты выпечки.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепт приготовления салата мимоза.

Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата вкуснятина.

www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

recepti.biz Польская светотехническая продукция. Польское турагентство

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter