Сьомга, фарширована шпинатом і рисом, запечена у листковому тісті
- Сьомга (філе)
- Рис
- Яйце куряче (варене)
- Шпинат
- Тісто листкове бездріжджове
- Вершки (жирні) 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста
Змішати у мисці відварений рис (відварений не до повної готовності) і подрібнений у блендері шпинат, зварені круто яйця, вершки і обсмажену до прозорості цибулю. Приправити сіллю, перцем.
Філе сьомги нарізати уздовж по всій довжині.
Тонко розгорнути тісто і викласти у форму для запікання, змащену олією, залишаючи кінці звішуватися.
Укласти на тісто спочатку рибу, потім начинку і закрити начинку рибою.
Кінці тіста, що звішені, защипати.
Відправити страву у духовку, розігріту до 200 градусів, до готовності.
Готовим со вкусом - рождественские рецепты выпечки.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепт приготовления салата мимоза.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата вкуснятина.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
recepti.biz Польская светотехническая продукция. Польское турагентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter