Риба у цибульному маринаді
- Пангасіус (філе, біла риба) 1 кг
- Цибуля 2 шт.
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Борошно
- Яйце 2 шт.
- Сухарі білі
- Олія рослинна
- Сир твердий (пармезан, голландський) 100 г
Замаринувати рибку мінімум за 2 години до приготування, або на ніч. Цибулю подрібнити у кашку (можна на тертці, можна у процесорі). Обмазати гарно цією кашкою філе рибки.
Додати соєвий соус до риби і цибулі. Залишити рибу мінімум на 2 години.
Яйця злегка збити, приготувати сухарі і борошно для кляра.
Вийняти рибку (не обтираючи від цибулі і соусу), нарізати філе навпіл (якщо великі), занурити спочатку у борошно.
Потім у яйця. Потім у сухарі.
Відправити на сковорідку.
Смажити на середньому вогні, не накриваючи кришкою, коли одна сторона підсмажитися, перевернути і притрусити тертим сиром.
Оригинальные Кремы - крем для торта из йогурта.
Рождественские выпечкиКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Рецепт торт наполеон 12 частей. Торт наполеон очень вкусный рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter