—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
»
з рибою
ДРУГІ СТРАВИ - з рибою
Рибка під скоринкою
інгредієнти: Скумбрія (філе) 1 шт. Хліб (м'якоть) 60 г Цедра апельсинова 0. 5 шт. Цедра лайма (лимона) 0. 5 шт. Вершки Масло вершкове 1 ст. л. Пармезан 100 г Скоринка: хліб розмочити у вершках, ...
701
Скумбрія з духовки
інгредієнти: Риба свіжоморожена (скумбрія) Спеції (хмелі- сунелі) СільВідрізати голову, хвіст риби і випатрати. Посолити, додати спецій, бажано хмелі- сунелі. Загорнути у фольгу кожну рибку ...
650
Риба на "подушечці"
інгредієнти: Філе минтая (хека) 1 шт. Буряк 1 шт. Сир твердий 100 г МайонезФіле помити, обсушити. Нарізати порційними шматочками. Буряк очистити, натерти на крупній тертці. На деко вистелити фольгу, ...
673
Риба, запечена з яйцем
інгредієнти: Філе риби 400 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Кріп Яйце 2 шт. Молоко 3 ст. л. Сир твердий Філе риби порізати на шматочки і покласти в посудину для запікання. Порізати цибулю. Укласти зверху на ...
2237
Оладки рибні
інгредієнти: Рис (варений) 1 скл. Консерва рибна 1 бан. Майoнез 2 ст. л. Крохмаль 2 ст. л. Яйце куряче 1Із банки з рибними консервами злити сік, рибу розім'яти виделкою і додати яйце, майонез, ...
604
Кета під пряною заливкою
інгредієнти: Кета 1. 2 кг Цибуля ріпчаста 200 г Морква 200 г Томатна паста 3 ст. л. Сметанa 3 ст. л. Імбир (корінь) 50 г Борошно пшеничне Олія рослинна Спеції (сіль, перець) Цукор Сир твердий Рибу ...
627
Ікорні оладки
інгредієнти: Ікра річкової риби 250 г Яйце куряче 1 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Борошно пшеничне 2 ст. л. Спеції Перець чорний Сіль Ікру пропустити через м'ясорубку, щоб витягти з неї ...
1212
Сьомга, запечена з лимонами
інгредієнти: Сьомга (стейки) 5 шт. Лимон Олія рослинна Картопля 4 шт. Рибу нарізати на стейки, потім посолити, приправити спеціями і покласти на деко, залити зверху лимонним соком. Зверху прикрасити ...
647
Ляпки
інгредієнти: Ікра зі щуки або сома 200 г Майонез 2 ст. л. Яйце 1 шт. Борошно 0. 5 ст. л. Сіль У ікру додати яйце і майонез. Додати борошно і сіль, все добре перемішати. Викладати рідке тісто столовою ...
838
Судак
інгредієнти: Судак 1 шт. Лосось ВершкиТушку судака випатрати і відокремити від шкіри. Філе судака та філе лосося збити в блендері із вершками, сіллю і цукром, для підсилення смаку можна додати рибний ...
612
Котлетки "Cудачок"
інгредієнти: Судак (філе) 500 г Сир твердий 50 г Морква 0. 5 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Хліб білий (черствий) Яйце 1 шт. Панірувальні сухарі Сіль ПерецьФіле судака пропустити через м'ясорубку, додати ...
614
Риба, запечена з лимоном
інгредієнти: Риба (свіжа морська) 3 шт. Лимон 1 шт. Помідор 1 шт. Перець (запашний) 1 ч. л. Олія оливкова 3 ст. л. Рибу почистити, зробити насічки, в них вкласти скибочки лимона, натерти всередині ...
769
Сьомга, запечена в духовці
інгредієнти: Сьомга 2 шт. Лимон 0. 5 шт. Йогурт 1 шт. Коріандр (мелений) Перець чорний Перець червоний Картопля 4 шт. Горошок зелений (консервований) 1 бан. Соус (часниковий) Стейки покласти на деко, ...
830
Форель, запечена у вершково-грибному соусі
інгредієнти: Форель 1 шт. Печериці (свіжі) 250 г Вершки (30- 35%) 300 мл Лимон (сік) 0. 5 шт. Масло вершкове Сіль Перець чорний (мелений) Підготувати рибу до оброблення. Нарізати форель на стейки. ...
708
Перша
<
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
>
Остання
Переглядаємо 1471 - 1484 із 1758