Риба, запечена з яйцем
2248
інгредієнти:
- Філе риби 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кріп
- Яйце 2 шт.
- Молоко 3 ст.л.
- Сир твердий
Філе риби порізати на шматочки і покласти в посудину для запікання.
Порізати цибулю. Укласти зверху на рибу.
Посипати подрібненим кропом.
Яйця збити з молоком, посолити.
Рівномірно полити всю страву.
Посипати тертим сиром.
Запікати 10-12 хвилин.
Очень вкусные салатики! Простые - салат с креветками и омлетом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі