Рибка під скоринкою
707
інгредієнти:
- Скумбрія (філе) 1 шт.
- Хліб (м'якоть) 60 г
- Цедра апельсинова 0.5 шт.
- Цедра лайма (лимона) 0.5 шт.
- Вершки
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Пармезан 100 г
Скоринка: хліб розмочити у вершках, посолити, поперчити, додати цедру, вершкове масло і трохи пармезану. Поставити в холодильник хвилин на 15.
Рибу укласти на незмащене деко шкіркою вниз. Зверху розподілити рівним шаром скоринку.
Посипати пармезаном і випікати при 180 градусів до золотистої скоринки.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепти блюд на кожен день.
Вегетарианские рецепты - рецепты новогодних блюд. Вкусные рецепты блюд.
Здесьедим как дома сумы
Немецкая кухня рецепты с фотоИнформация о немецких догах. Немецкие пластиковые окна
Рецепты для ужина - салатики рецепты новинки. Рецепты с малиной.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі