Скумбрія з духовки
653
інгредієнти:
- Риба свіжоморожена (скумбрія)
- Спеції (хмелі-сунелі)
- Сіль
Відрізати голову, хвіст риби і випатрати. Посолити, додати спецій, бажано хмелі-сунелі. Загорнути у фольгу кожну рибку індивідуально. Готувати в духовці при температурі 200 градусів протягом 50 хвилин.
Вкусные и простые закуски: салати та закуски.
Рецепты Для Мультиварки - французские десерты рецепты.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рождественские блюда рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Готовим со вкусом - рецепт салата с буряком.
Салаты рецепты с фото на день рождения. Новогодние салаты рецепты с фото.
Кульки з ниток вдеокульки
Майонез домашний тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі