—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
»
з рибою
ДРУГІ СТРАВИ - з рибою
Риба "смачненька"
інгредієнти: Минтай (філе) 4 шт. Соус (томатний, помідори) 7 ст. л. Часник 6 зуб. Яйце 1 шт. Вода газована 3 ст. л. Борошно 3 ст. л. Сіль Перець чорний (мелений) Лавровий лист Олія рослинна Рибу ...
687
Рибне філе, фаршироване горіхами
інгредієнти: Риба (філе, морський язик) 500 г Горіхи волоські (товчені) 2 ст. л. Часник 4 зуб. Сіль Перець чорний Майонез 2 ст. л. Філе натерти сіллю, перцем і майонезом. Дати постояти хвилин 10- 15. ...
815
Котлети з консерви
інгредієнти: Консерва ( скумбрія в олії) 1 бан. Картопля 8 шт. Рис (варений) 0. 5 скл. Цибуля ріпчаста 2 шт. Яйце 2 шт. Сіль Перець Зелень (кріп)Картоплю і рис зварити. Картоплю натерти на тeртці. ...
672
Форель відварна
інгредієнти: Форель Кольська 1 кг Біле столове вино 200 г Масло вершкове 75 г Лимон 0. 5 шт. Теплий сотейник натерти олією, укласти в нього форель, посолити і посипати зеленню (естрагон, петрушка). ...
668
Форель з блакитним сиром
інгредієнти: Форель (норвезька) 800 г Лимон 0. 5 шт. Сир блакитний (із цвіллю) 50 г Перець чорний Форель розрізати по хребту, видалити реберні кістки, дрібні кісточки витягти за допомогою пінцета, ...
742
"Ряпушка по-уральськи"
інгредієнти: Ряпушка (свіжоморожена) 800 г Борошно пшеничне 4 ст. л. Сіль 1 ч. л. Картопля 1 кг Цибуля ріпчаста 0. 5 шт. Карі 1 ч. л. Кріп 1 ч. л. Паприка солодка (сушена) 1 ч. л. Рибку розморозити. ...
590
Шашлик із сьомги з салатом
інгредієнти: Філе сьомги Вершки Ікра Помідор Огірок Перець бoлгарський Приправа Зелень ЧасникШпажки замочити у воді, філе нарізати кубиками 4х4 см. Нанизати рибу на шпажки, запекти в духовці при ...
623
Кета з овочами, яблуками та соусом наршараб
інгредієнти: Кета (філе) 500 г Цибуля ріпчаста 4 шт. Морква 2 шт. Перець болгарський 1 шт. Помідор 1 шт. Часник 3 зуб. Наршараб (соус) 2 ст. л. Яблуко кисло- солодке 1 шт. Олія рослинна Сіль Філе ...
780
Морський бриз
інгредієнти: Крабові палички або крабове м´ясо 150 г Квасоля біла або червона консервована (варена) 200 г Морська капуста (консервована) 100 г Майoнез 50 гКрабові палички порізати, додати квасолю і ...
606
Хрусткі карасики
інгредієнти: Карась Соєвий соус Сік лимона Часник 2 зуб. Олія Перець чорний Карасики помити. Промаринувати в соєвому соусі, соку лимона з чорним перцем. Обваляти в борошні. Обсмажити до червоної ...
824
Лосось запечeний
інгредієнти: Філе лосося (форелі) 1 кг Масло вершкове 50 г Кріп 3 ст. л. Рис 500 г Овочі асорті заморожені (броколі, морква і молоді кукурудзяні качани й стручки зеленого горошку) 400 г Покласти філе ...
786
Горбуша під шубкою
інгредієнти: Горбуша (філе) 1 шт. Печериці 300 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Майонез Оцет 2 ч. л. Сіль Олія рослинна Часник 2 зуб. Молоко 2 ст. л. Перець чорнийФіле горбуші викласти на деко, ...
724
Скумбрія запечена під сиром
інгредієнти: Скумбрія Цибуля порей Сік лимона Сир твердий Сіль Спеції Помити, очистити й нарізати скумбрію великими скибками. Натерти сіллю і спеціями. Форму для запікання в духовці вистелити дно ...
1284
Мойва в сметані
інгредієнти: Мойва 500 г Борошно Сметана 250 г Цибуля ріпчаста 1 шт. У риби прибрати голови разом з нутрощами. Помити. Обваляти в борошні і викласти на сковороду. Зверху дрібно нарізану цибулю і ...
662
Перша
<
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
>
Остання
Переглядаємо 1429 - 1442 із 1758