—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
Спаржа
Спаржа
ДРУГІ СТРАВИ
з м`ясом
Запечена спаржа
інгредієнти: Спаржа зелена 500 г Бекон в нарізці 12 шт. Олія оливкова 1 ст. л. Перець чорний Спаржу чистимо, миємо. Обсушуємо на рушник і загортаємо по 2 штуки в бекон (або шинку). Форму змащуємо ...
719
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
Спаржа
інгредієнти: Спаржа 500 г Сіль 1 ст. л. Цукор- пісок 1 ч. л. Сир 15 г Вершки 250 мл Вино біле сухе 100 мл Масло вершкове Сіль, перець Зелень Кислота лимонна 1 ч. л. Спаржу очистити, вимити і покласти ...
716
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
Спаржа під соусом
інгредієнти: Спаржа (біла) 8 шт. Жовток яєчний 2 шт. Масло вершкове 100 г Вино біле 1 ст. л. Сок лимону 2 ч. л. Сметана 2 ст. л. Сіль 1 ч. л. Цукор 1 ч. л. Спаржу обполоснути і почистити. У киплячу ...
768
ДРУГІ СТРАВИ
з м`ясом
Телятина "Пальчики оближеш"
інгредієнти: Телятина (молода) 500 г Перець болгарський 2 шт. Спаржа 400 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Огірки корнішони мариновані 150 г Качани кукурудзи мариновані 150 г Соєвий соус 20 г Молоду телятину ...
837
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
Спаржа з овочами
інгредієнти: Спаржа 1 пач. Кабачок 300 г Капуста 200 г Гарбуз 200 г Перець солодкий 3 шт. Морква 2 шт. Цибуля 1 шт. Бодян Перець білий Петрушка Кріп Часник 1 зуб. Соус соєвий 100 млКабачки і гарбузи ...
1175
КАШІ ТА ГАРНІРИ
Зелена спаржа із соусом песто
інгредієнти: Спаржа зелена 1 кг Соус песто 2 ст. л. Сіль ЦукорСпаржу почистити. Відварити у підсоленій воді з невеликим додаванням цукру (12- 15 хвилин). Воду злити і викласти спаржу у розігріту ...
869
ДРУГІ СТРАВИ
з птицею
Овочі "Мить"
інгредієнти: Філе куряче (варене) Помідор Спаржа Морква Цибуля ріпчаста Кріп Петрушка Часник Кетчуп (томатна паста) Сіль Спеції Спаржу варити 2- 3 хв з моменту кипіння. Виймаємо її швиденько в ...
758
ПОРАДИ
Біла спаржа - секрети приготування
інгредієнти: Спаржа біла (свіжа) 1 кг Сіль 1 ч. л. Цукор 1 ч. л. Лимонний сік 1 ст. л. Масло вершкове 1 ч. л. Вибираючи білу спаржу, зверніть увагу, що вона повинна мати рівний перламутровий відтінок ...
9636
Перша
<
1
2
3
>
Остання
Переглядаємо 29 - 36 із 36