—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
Спаржа
Спаржа
ДРУГІ СТРАВИ
з м`ясом
Запечена спаржа
інгредієнти: Спаржа зелена 500 г Бекон в нарізці 12 шт. Олія оливкова 1 ст. л. Перець чорний Спаржу чистимо, миємо. Обсушуємо на рушник і загортаємо по 2 штуки в бекон (або шинку). Форму змащуємо ...
672
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
Спаржа
інгредієнти: Спаржа 500 г Сіль 1 ст. л. Цукор- пісок 1 ч. л. Сир 15 г Вершки 250 мл Вино біле сухе 100 мл Масло вершкове Сіль, перець Зелень Кислота лимонна 1 ч. л. Спаржу очистити, вимити і покласти ...
667
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
Спаржа під соусом
інгредієнти: Спаржа (біла) 8 шт. Жовток яєчний 2 шт. Масло вершкове 100 г Вино біле 1 ст. л. Сок лимону 2 ч. л. Сметана 2 ст. л. Сіль 1 ч. л. Цукор 1 ч. л. Спаржу обполоснути і почистити. У киплячу ...
716
ДРУГІ СТРАВИ
з м`ясом
Телятина "Пальчики оближеш"
інгредієнти: Телятина (молода) 500 г Перець болгарський 2 шт. Спаржа 400 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Огірки корнішони мариновані 150 г Качани кукурудзи мариновані 150 г Соєвий соус 20 г Молоду телятину ...
784
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
Спаржа з овочами
інгредієнти: Спаржа 1 пач. Кабачок 300 г Капуста 200 г Гарбуз 200 г Перець солодкий 3 шт. Морква 2 шт. Цибуля 1 шт. Бодян Перець білий Петрушка Кріп Часник 1 зуб. Соус соєвий 100 млКабачки і гарбузи ...
1117
КАШІ ТА ГАРНІРИ
Зелена спаржа із соусом песто
інгредієнти: Спаржа зелена 1 кг Соус песто 2 ст. л. Сіль ЦукорСпаржу почистити. Відварити у підсоленій воді з невеликим додаванням цукру (12- 15 хвилин). Воду злити і викласти спаржу у розігріту ...
824
ДРУГІ СТРАВИ
з птицею
Овочі "Мить"
інгредієнти: Філе куряче (варене) Помідор Спаржа Морква Цибуля ріпчаста Кріп Петрушка Часник Кетчуп (томатна паста) Сіль Спеції Спаржу варити 2- 3 хв з моменту кипіння. Виймаємо її швиденько в ...
708
ПОРАДИ
Біла спаржа - секрети приготування
інгредієнти: Спаржа біла (свіжа) 1 кг Сіль 1 ч. л. Цукор 1 ч. л. Лимонний сік 1 ст. л. Масло вершкове 1 ч. л. Вибираючи білу спаржу, зверніть увагу, що вона повинна мати рівний перламутровий відтінок ...
9512
Перша
<
1
2
3
>
Остання
Переглядаємо 29 - 36 із 36