Спаржа під соусом

ДРУГІ СТРАВИ
711 Спаржа під соусом
Фото - Спаржа під соусом
інгредієнти:
  • Спаржа (біла) 8 шт.
  • Жовток яєчний 2 шт.
  • Масло вершкове 100 г
  • Вино біле 1 ст.л.
  • Сок лимону 2 ч.л.
  • Сметана 2 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор 1 ч.л.

Спаржа під соусом Спаржу обполоснути і почистити. У киплячу воду додати 1 ч. л. солі без гірки, шматочок цукру і невеликий шматочок вершкового масла. Відварити спаржу протягом 5-10 хвилин.

Спаржа під соусом У цей час приготувати соус.

2 жовтки і вино збити в міцну піну і поставити на середній вогонь, постійно помішуючи.

Як тільки почне пузиритися, зменшити вогонь і поступово маленькими порціями влити розтоплене вершкове масло, постійно збиваючи. Соус почне трохи густіти. 

 

фото Спаржа під соусом Додати сік лимона, щіпку солі.

Спаржа під соусом Додати сметану, не забуваючи помішувати. Домогтися однорідної кремової маси. 

 

Спаржа під соусом Готову спаржу з окропу відразу опустити в холодну воду з льодом на пару хвилин.

Спаржа під соусом Викласти на тарілку, полити готовим соусом. 

 

Спаржа під соусом

 

Рецепт торта из творога без выпечки тут

Настоящий суп харчо с фото: рецепты приготовления шубы.

Доставка готовой еды на неделю: печень рецепт.

Деревянные развивающие игрушки: рецепты пудингов для детей.