Спаржа під соусом
- Спаржа (біла) 8 шт.
- Жовток яєчний 2 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Вино біле 1 ст.л.
- Сок лимону 2 ч.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
Спаржу обполоснути і почистити. У киплячу воду додати 1 ч. л. солі без гірки, шматочок цукру і невеликий шматочок вершкового масла. Відварити спаржу протягом 5-10 хвилин.
У цей час приготувати соус.
2 жовтки і вино збити в міцну піну і поставити на середній вогонь, постійно помішуючи.
Як тільки почне пузиритися, зменшити вогонь і поступово маленькими порціями влити розтоплене вершкове масло, постійно збиваючи. Соус почне трохи густіти.
Додати сік лимона, щіпку солі.
Додати сметану, не забуваючи помішувати. Домогтися однорідної кремової маси.
Готову спаржу з окропу відразу опустити в холодну воду з льодом на пару хвилин.
Викласти на тарілку, полити готовим соусом.
Рецепт торта из творога без выпечки тут
Настоящий суп харчо с фото: рецепты приготовления шубы.
Доставка готовой еды на неделю: печень рецепт.
Деревянные развивающие игрушки: рецепты пудингов для детей.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter