Зелена спаржа із соусом песто
816
інгредієнти:
- Спаржа зелена 1 кг
- Соус песто 2 ст.л.
- Сіль
- Цукор
Спаржу почистити. Відварити у підсоленій воді з невеликим додаванням цукру (12-15 хвилин). Воду злити і викласти спаржу у розігріту сковороду, злегка обсмажити без додавання олії (близько 5 хвилин). Додати песто. Перемішати спаржу і песто і смажити ще 2-3 хвилини. Зняти з вогню.
Французская десерты рецептыТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепты индийской кухниРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Диета: рецепты для похудения: рецепты с филе курицы с фото. Мультиварка Philips.
Рецепт пасхи из сметаны здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі