Спаржа
663
інгредієнти:
- Спаржа 500 г
- Сіль 1 ст.л.
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Сир 15 г
- Вершки 250 мл
- Вино біле сухе 100 мл
- Масло вершкове
- Сіль, перець
- Зелень
- Кислота лимонна 1 ч.л.
Спаржу очистити, вимити і покласти в киплячу воду, варити 20-25 хвилин.
Соус. 250 мл вершків розігріти, додати шматочок масла вершкового, і варити помішуючи 5 хвилин, додати сіль, цукор, перець і зелень, борошно, повинно бути не дуже густим.
За 2 хвилини до готовності додати лимонної кислоти 1 ч. л.
Спаржу викласти в посуд і додати шматочок вершкового масла.
Зверху вилити соус і посипати маленькою кількістю тертого сиру.
Запікати в духовці 15 хвилин при 220°С.
Відварити рис і подати на стіл.
Карамель конфеты шоколад тут
Украшение блюд - салати на швидку руку.
Закваски для йогурта Yogurton - ржаная закваска рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.
Форум кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная энциклопедия
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі