Запечена спаржа
- Спаржа зелена 500 г
- Бекон в нарізці 12 шт.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Перець чорний
Спаржу чистимо, миємо. Обсушуємо на рушник і загортаємо по 2 штуки в бекон (або шинку).
Форму змащуємо оливковою олією, укладаємо спаржу, зверху змащуємо знову оливковою олією і злегка перчимо.
Духовку нагріваємо до 200°С, запікаємо спаржу 15 хвилин.
До спаржі зварити круглу картоплю і зробити соус: 1 жовток, 1 ч. л. лимонного соку, 2 зубчики часнику - збити в блендері. Продовжуючи збивати, додати поступово 5 ст. л. оливкової олії. Готовий соус посолити за смаком і поперчити.
До цього ще салат зі свіжих овочів.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты новинки рецепты. Рецепты Приготовления.
Мясной салат со сливками. Рецепты мясных салатов.
Рецепты новогодних блюд 2016Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт столичного кекса тут
Диетические блюда для похудения: салат с белыми грибами.
Рецепты мясных закусок с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter