Запечена спаржа

ДРУГІ СТРАВИ
668 Запечена спаржа
Фото - Запечена спаржа
інгредієнти:
  • Спаржа зелена 500 г
  • Бекон в нарізці 12 шт.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Перець чорний

Запечена спаржа інгредієнти Спаржу чистимо, миємо. Обсушуємо на рушник і загортаємо по 2 штуки в бекон (або шинку).

Форму змащуємо оливковою олією, укладаємо спаржу, зверху змащуємо знову оливковою олією і злегка перчимо.

Духовку нагріваємо до 200°С, запікаємо спаржу 15 хвилин.

Запечена спаржа До спаржі зварити круглу картоплю і зробити соус: 1 жовток, 1 ч. л. лимонного соку, 2 зубчики часнику - збити в блендері. Продовжуючи збивати, додати поступово 5 ст. л. оливкової олії. Готовий соус посолити за смаком і поперчити. 

 

 

фото Запечена спаржа До цього ще салат зі свіжих овочів.

Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты новинки рецепты. Рецепты Приготовления.

Мясной салат со сливками. Рецепты мясных салатов.

Рецепты новогодних блюд 2016Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепт столичного кекса тут

Диетические блюда для похудения: салат с белыми грибами.

Рецепты мясных закусок с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter