—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
Мастер шеф рецепты
Мастер шеф рецепты
ЗАКУСКИ
рибні
Рулет-лаваш із зеленню
інгредієнти: Бринза 500 г Зелень свіжа (кінза, кріп, петрушка) Крабові палички (крабове м´ясо) 2 упак. Лаваш тонкий листовий 4 шт. Огірок свіжий 2 шт. Лаваш розкласти у два шари так, щоб краї ...
712
ДРУГІ СТРАВИ
з птицею
Курячі шийки у кукурмі
інгредієнти: Спеції Субпродукти (шиї курячі) 8 шт. СільРозігріти олію, посолити, поперчити і змішати з приправами. Укинути в казан шийки і тушкувати до готовності. ...
901
ЗАКУСКИ
рибні
Кальмари фаршировані
інгредієнти: Кальмар очищений 9 шт. Сирок плавлений 2 шт. Яйце варене 4 шт. Гриби гливи 200 г Майонез Цибуля зеленаУ відварених тушок кальмарів відрізати голови, дрібно нарізати. На тертці натерти ...
639
ДРУГІ СТРАВИ
з морепродуктами
Соте з мідій
інгредієнти: Мідії (свіжі) 400 г Часник 4 г Олія оливкова 30 мл Вино біле сухе 40 мл Помідор (черрі) 60 г Сіль Перець чорний (мелений) Петрушка 3 гМідії очистити, часник і петрушку дрібно нарізати, ...
675
ДРУГІ СТРАВИ
з морепродуктами
Shrimp linguini
інгредієнти: Вершки 200 мл Креветки (очищені) 250 г Масло вершкове 50 г Вино біле Часник 1 зуб. РисУ казанку розтопити масло, додати потертий на тертці часник, нехай віддасть смак, але не ...
629
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені "Далекосхідні"
інгредієнти: Яйце куряче 2 шт. Борошно пшеничне 350 г Вода 130 мл Сіль 0. 5 ч. л. Філе риби 250 г Свинина (фарш) 250 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Спеції Приготувати пельменне тісто. Продукти для фаршу ...
771
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Картопляні пельмені
інгредієнти: Картопля (варена) 4 шт. Борошно пшеничне (вищого ґатунку) 200 г Крохмаль (картопляний) 150 г Яйце куряче 1 шт. Філе куряче 300 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль, спеції Дрібно нарізати куряче ...
760
ДРУГІ СТРАВИ
з м`ясом
М'ясо в горщиках
інгредієнти: Свинина Телятина (яловичина) Квасоля (стручкова) Цибуля ріпчаста Морква Зелень (сушена) Олія рослинна Приправа (для м´яса)Взяти рівні частини основних продуктів (свинина, телятина, ...
558
ДРУГІ СТРАВИ
з птицею
Курка тушкована з картоплею в горщику
інгредієнти: Курка 300 г Картопля 8 шт. Цибуля ріпчаста 2 шт. Морква 2 шт. Майонез Масло вершкове Сіль Перець чорний (мелений)Курячі ніжки, стегенця або крильця нарубати на невеликі шматочки або ...
777
КАШІ ТА ГАРНІРИ
Пшоно в горщику
інгредієнти: Пшоно 100 г Молоко 300 мл Масло вершкове 20 г Сіль 0. 25 ч. л. Цукор 0. 5 ст. л. Пшоно висипати в горщик. Залити молоком. Посолити, додати цукор. Додати масло. Поставити в духовку. ...
978
ДРУГІ СТРАВИ
з рибою
Рибка зі сметанкою в горщику
інгредієнти: Філе рибне 300 г Морква 2 шт. Цибуля ріпчаста 2 шт. Сметана 200 г Томатна паста 2 ст. л. Сіль На 2 горщики. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порізати. Невелику частину ...
659
ДРУГІ СТРАВИ
з птицею
Курочка по-ленськи
інгредієнти: Куряче філе 300 г Гриби свіжі (печериці) 300 г Олія рослинна 2 ст. л. Цибуля 2 шт. Сухарі панірувальні 2 ст. л. Яйце 1 шт. Сир твердий 100 г Сік лимона 2 ч. л. Перець чорний (мелений) ...
677
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
А-ля пельмені
інгредієнти: Інгредієнти: Лаваш (тонкий, листи великих або пельменне тісто) - шт 2 Фарш м´ясний (змішаний) 500 г Батон - скибки. 2 Цибуля ріпчаста - шт 1 Морква - шт 2 Яйце - шт 1 Сіль Перець чорний ...
1459
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені
інгредієнти: Борошно 3 скл. Петрушка Вода Сіль Олія Риба Цибуля Часник Сік лимона Сіль, перець Спеції Петрушку і 3 ст. ложки води відправити в блендер для отримання пюре. Замісити тісто: борошно + 1 ...
830
Перша
<
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>
Остання
Переглядаємо 211 - 224 із 300