М'ясо в горщиках
- Свинина
- Телятина (яловичина)
- Квасоля (стручкова)
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Зелень (сушена)
- Олія рослинна
- Приправа (для м´яса)
Взяти рівні частини основних продуктів (свинина, телятина, квасоля).
Нарізати все м'ясо кубиками і обсмажити в олії разом з морквою і цибулею приблизно півгодини.
Додати приправу для м'яса.
Потім помістити м'ясо в горщик, додати квасолю, засипати сушеною зеленню, перемішати і залити водою.
Горщики поставити в розігріту духовку хвилин на 50-60.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить вкусный шашлык - мясные салаты с ананасом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Здесьхолодные закуски из лаваша
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт торта медовика. Рецепты на праздничный стол.
рецепты салатов с креветками с фотографиями
Как вкусно приготовить мясо - рецепт праздничных блюд.
Рецепт маковый торт. Немецкий маковый торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter