Картопляні пельмені
- Картопля (варена) 4 шт.
- Борошно пшеничне (вищого ґатунку) 200 г
- Крохмаль (картопляний) 150 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Філе куряче 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль, спеції
Дрібно нарізати куряче філе і цибулю.
Обсмажити цибулю на рослинній олії до прозорості. Додати до цибулі курку. Посолити, додати спеції (карі і суміш перців), смажити до готовності. Начинка готова.
Нарізану відварну картоплю подрібнити у блендері до однорідної маси, додати борошно. Продовжити збивати. Потім ввести яйце і збивати далі.
Вимісити тісто на дошці, посипаній крохмалем. Тісто повинно вийти м'яким, еластичним та пружним і не липнути до рук.
Розгорнути тісто тонким шаром. За допомогою склянки сформувати майбутні пельмені. У центр викласти фарш і акуратно з'єднати краї.
Обсмажити готові пельмені до золотистої скоринки у великій кількості олії. Подавати гарячими зі сметаною або улюбленим соусом.
Как приготовить летний салат: авокадо салат рецепт. Готовим со вкусом.
http://recepti.biz.ua рецепт приготовления мясо под шубой в аэрогрили
ТутРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Чанахи рецептКулинарные рецепты
recepti.biz Кулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter