Курочка по-ленськи

ДРУГІ СТРАВИ
661 Курочка по-ленськи
Фото - Курочка по-ленськи
інгредієнти:
  • Куряче філе 300 г
  • Гриби свіжі (печериці) 300 г
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Цибуля 2 шт.
  • Сухарі панірувальні 2 ст.л.
  • Яйце 1 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Сік лимона 2 ч.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Курочка по-Ленський інгредієнти Філе курки вимити, нарізати невеликими шматочками.

Курочка по-Ленський Посолити, поперчити, викласти в горщик для запікання, влити 1 ст. л. води.

фото Курочка по-Ленський Цибулю очистити, вимити, нарізати кільцями.

Курочка по-Ленський Куряче філе Сир натерти на дрібній тертці, збити з яйцем.

Курочка по-Ленський Гриби свіжі Гриби помити, очистити, нарізати скибочками, збризнути лимонним соком, викласти на сковороду з розігрітою олією, посолити, тушкувати протягом 10-15 хвилин. Гриби викласти в горщик, посипати панірувальними сухарями.

Курочка по-Ленський Масло рослинне Зверху покласти кільця цибулі, посолити, поперчити.

Курочка по-Ленський Лук Залити сумішшю яйця і тертого сиру. Горщик накрити кришкою. Запікати в розігрітій до 200°С духовці протягом 30-40 хв.

Курочка по-Ленський Сухарі панірувальні

Рецепты салатов на любой вкус - салати до святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.

Рецепт кофе гляссеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Французские десерты рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт шоколадного кекса на сметане.

ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter