Курочка по-ленськи
- Куряче філе 300 г
- Гриби свіжі (печериці) 300 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Цибуля 2 шт.
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Сік лимона 2 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Філе курки вимити, нарізати невеликими шматочками.
Посолити, поперчити, викласти в горщик для запікання, влити 1 ст. л. води.
Цибулю очистити, вимити, нарізати кільцями.
Сир натерти на дрібній тертці, збити з яйцем.
Гриби помити, очистити, нарізати скибочками, збризнути лимонним соком, викласти на сковороду з розігрітою олією, посолити, тушкувати протягом 10-15 хвилин. Гриби викласти в горщик, посипати панірувальними сухарями.
Зверху покласти кільця цибулі, посолити, поперчити.
Залити сумішшю яйця і тертого сиру. Горщик накрити кришкою. Запікати в розігрітій до 200°С духовці протягом 30-40 хв.
Рецепты салатов на любой вкус - салати до святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.
Рецепт кофе гляссеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Французские десерты рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт шоколадного кекса на сметане.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter