—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДЕСЕРТИ
ДЕСЕРТИ
Вівсяні "смаколики"
інгредієнти: Пластівці вівсяні (мюслі) 200 г Курага Родзинки (без кісточок) Олія оливкова 2 ст. л. Цукор 10 ч. л. Подрібнити курагу і додати до родзинок. Налити олію на гарячу сковороду, відправити ...
1181
Бубертс
інгредієнти: Крупа манна 120 г Цукор 4 ст. л. Ванільний цукор 1 ч. л. Молоко 500 мл Мигдаль (очищений, подрібнений) 50 г Яйце 4 шт. Родзинки 0. 5 скл. Сіль Масло вершкове 0. 5 ст. л. У закипаюче ...
1122
Рисовий пудинг
інгредієнти: Рис 200 г Молоко 200 мл Яйце 4 шт. Цукор 100 г Цукор ванільний 1 упак. Рис промити, залити 200 мл холодної води і поставити варитися. Потім влити гаряче молоко і на слабкому вогні варити ...
1066
Биточки із солодким соусом або киселем
інгредієнти: Рис (круглий) 1 скл. Пшоно 1 скл. Яйце 1 шт. Ягода (смородина, полуниця) 1 скл. Крохмаль 2 ст. л. Сіль Цукор Олія рослинна Із крупи зварити в'язку кашу, додати сіль, цукор. Варити на ...
1106
Пиріг сирний у лаваші
інгредієнти: Лаваш 3 шт. Сир домашній (нежирний) 750 г Сметана 200 г Цукор 100 г Яйце 3 шт. Борошно 2 ст. л. Родзинки Чорнослив Курага Какао- порошок 1 ст. л. У мисці розім'яти сир, щоб не було ...
1289
Лаваш із сиром та виноградом
інгредієнти: Лаваш (тонкий) Виноград (без кісточок) Сир твердий Йогурт Перець чорний (мелений) Духовку розігріти до 190 градусів. Лаваш нарізати квадратами зі стороною 10 см. Згорнути квадрати в ...
1342
Фруктовий рулет у лаваші
інгредієнти: Лаваш тонкий 2 шт. Яблуко (велике) 1 шт. Родзинки 50 г Курага 50 г Вишня сушена 50 г Чорнослив (фініки, без кісточок) 50 г Масло вершкове 70 г Цукор- пісок 2 ст. л. Ваніль Кориця ...
1370
Солодкий лавашний рулет
інгредієнти: Лаваш (тонкий) 2 шт. Чорнослив 300 г Фундук 100 г Мигдаль 100 г Сметана 150 г Мед 2 ст. л. Чорнослив і горіхи подрібнити у блендері. На лавашні листи намазати мед. Зверху - чорносливо- ...
1523
Ледачі вареники з вишнею
інгредієнти: Локшина 100 г Вишня (заморожена) 100 г ЦукорРозморозити вишню і засипати цукром. Відварити локшину. Викласти вишню на сковороду і додати води близько 30 мл. Закип'ятити і додати локшину. ...
1258
Солодкий плов
інгредієнти: Рис 4 ст. л. Родзинки 2 ст. л. Курага (велика) 2 шт. Горіхи 1 ст. л. Барбарис Масло вершкове 20 г Цукор 2 ст. л. Сіль Кориця Цукор ванільний 1 ч. л. Рис промити і замочити в холодній ...
1277
Гарбуз, тушкований з яблуками в горщику
інгредієнти: Гарбуз 1 кг Яблуко 7 шт. Вода (кип´ячена) 2 ст. л. Масло вершкове 50 г Цукор 2 ст. л. Горіхи грецькі 7 шт. Мед Кориця (мелена) 0. 5 ч. л. Гарбуз очистити, помити й нарізати скибочками. ...
2099
Гарбуз з чорносливом в горщиках
інгредієнти: Гарбуз 500 г Чорнослив 120 г Масло вершкове 60 г Вода Цукор 3 ст. л. Ванільний цукор Шоколад чорний Шоколад білий Очистити гарбуз і нарізати невеликими шматочками. На дно горщика ...
1486
Пудинг з гарбуза, запечений в гарбузі
інгредієнти: Гарбуз 1 шт. Рис 1 скл. Масло вершкове 100 г Цукор- пісок 100 г Ягода (виноград кишмиш) 1 скл. Яйце куряче 5 шт. Сметана 1 скл. Кориця меленаІз гарбуза зрізати верхівку, викинути зерна, ...
1176
Пудинг з гарбуза
інгредієнти: Гарбуз 1 шт. Цукор- пісок 2 ч. л. Сухарі 1 ст. л. Яйце куряче 5 шт. Масло вершкове 1 ст. л. Кориця 0. 25 ч. л. ВершкиВідрізати половину гарбуза середньої величини, вирізати середину, ...
1607
Перша
<
1
2
3
>
Остання
Переглядаємо 15 - 28 із 39