Бубертс
- Крупа манна 120 г
- Цукор 4 ст.л.
- Ванільний цукор 1 ч.л.
- Молоко 500 мл
- Мигдаль (очищений, подрібнений) 50 г
- Яйце 4 шт.
- Родзинки 0.5 скл.
- Сіль
- Масло вершкове 0.5 ст.л.
У закипаюче молоко тонкою цівкою всипати крупу і, постійно помішуючи, варити пару хвилин.
Жовтки відділити від білків. Коли каша охолоне до 80-70 градусів, додати до неї подрібнений очищений мигдаль, родзинки і жовтки, перемішані з цукром.
Окремо збити білки із дрібкою солі і ванільним цукром і акуратно ввести у кашу.
Вилити масу у змащену вершковим маслом і рясно обсипану манною крупою форму.
Випікати до золотистої скоринки у розігрітій до 180 градусів духовці.
Смачно полити сметаною або медом.
Готовим со вкусом: салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты с фото.
Рецепты быстрых и легких блюд. Легкие рецепты приготовления блюд.
Торт В Мультиварке Рецепты - торты без выпечки рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Блюда японской французской и фирменной американской кухни. Американская кухня.
Ооо архипелаг эспрессо www.recepti.biz.ua
Домашний майонез на молоке. Рецепт домашнего майонеза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter