Биточки із солодким соусом або киселем
- Рис (круглий) 1 скл.
- Пшоно 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Ягода (смородина, полуниця) 1 скл.
- Крохмаль 2 ст.л.
- Сіль
- Цукор
- Олія рослинна
Із крупи зварити в'язку кашу, додати сіль, цукор.
Варити на воді з розрахунку 1:1.
Дати охолонути до 70-60 градусів, додати яйце і перемішати.
Маса обов'язково повинна бути теплою.
Сформувати битки і запанірувати в борошні або сухарях.
Обсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки.
Приготувати кисіль із крохмалю та ягід.
Викласти на тарілку і полити соусом-киселем.
Можна полити сметаною.
Пшоно вариться довше рису, тому відварити спочатку пшоно (хвилин 10), а потім покласти рис.
Биточки можна скласти у форму для запікання і відправити в духовку хвилин на 10-15.
Салат белоцерковский рецептКулинарные рецепты
Салат из брокколи с овощами. Салат из минтая с брокколи и тофу.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепти холодних закусок з фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Готовим со вкусом - торты без выпечки рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.uaРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter