Рисовий пудинг
1059
інгредієнти:
- Рис 200 г
- Молоко 200 мл
- Яйце 4 шт.
- Цукор 100 г
- Цукор ванільний 1 упак.
Рис промити, залити 200 мл холодної води і поставити варитися. Потім влити гаряче молоко і на слабкому вогні варити ще 10 хв. Збити яйця в густу піну і акуратно ввести їх у кашу. Додати цукор і ванілін, добре розмішати.
Викласти отриману масу у змащену олією форму.
Поставити в духовку на 30 хв.
Слоеный пирог с фруктами фотоПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Салат с Курицей без майонеза диетическийМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт приготовления узбекского плова. Рецепт приготовления плова простой.
Рецепт медовика. Рецепт торт медовик мишка.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі