Рисовий пудинг

ДЕСЕРТИ
1059 Рисовий пудинг
Фото - Рисовий пудинг
інгредієнти:
  • Рис 200 г
  • Молоко 200 мл
  • Яйце 4 шт.
  • Цукор 100 г
  • Цукор ванільний 1 упак.

Рис промити, залити 200 мл холодної води і поставити варитися. Потім влити гаряче молоко і на слабкому вогні варити ще 10 хв. Збити яйця в густу піну і акуратно ввести їх у кашу. Додати цукор і ванілін, добре розмішати.

Викласти отриману масу у змащену олією форму.

Поставити в духовку на 30 хв.

Слоеный пирог с фруктами фотоПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото

Салат с Курицей без майонеза диетическийМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепт приготовления узбекского плова. Рецепт приготовления плова простой.

Рецепт медовика. Рецепт торт медовик мишка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter