Пудинг з гарбуза

ДЕСЕРТИ
1606 Пудинг з гарбуза
Фото - Пудинг з гарбуза
інгредієнти:
  • Гарбуз 1 шт.
  • Цукор-пісок 2 ч.л.
  • Сухарі 1 ст.л.
  • Яйце куряче 5 шт.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Кориця 0.25 ч.л.
  • Вершки

Відрізати половину гарбуза середньої величини, вирізати середину, зняти верхню шкірочку, нарізати скибочками гарбуз, залити водою, варити, доки не зробиться м'яким так, щоб можна було протерти крізь сито. Уважно дивитися, щоб гарбуз не переварився, інакше втратить смак.

Варeний гарбуз відкинути на сито, щоб повністю стекла вода, протерти так, щоб маси цієї була повна глибока тарілка, всипати в неї товчені і просіяні сухарі (замість борошна), дрібний цукор, 1/4 чайної ложечки кориці, остудити, вбити 5 жовтків, 1 ложку вершкового масла, розмішати. Покласти піну з 5 білків, скласти у форму, незадовго перед подачею поставити в розігріту духовку. Разом з пудингом подати цукор і вершки.

салаты с перепелиными яйцами рецепт

Кулинарные рецепты от Tramontina: вторые блюда по домашнему. Невероятно вкусные рецепты блюд.

Как приготовить вкусный шашлык: торт кукла рецепт с фото.

Страви для святкового столу рецепти з фотострави для святкового столу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter