Пудинг з гарбуза, запечений в гарбузі
- Гарбуз 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Масло вершкове 100 г
- Цукор-пісок 100 г
- Ягода (виноград кишмиш) 1 скл.
- Яйце куряче 5 шт.
- Сметана 1 скл.
- Кориця мелена
Із гарбуза зрізати верхівку, викинути зерна, ложкою вийняти всю середину, так, щоб залишилися стінки в палець завтовшки. Злегка відварити 1 склянку рису, покласти у гарбуз, додати половину вийнятої маси, склянку свіжої сметани, вершкового масла, товченої кориці, 1/4 склянки цукру, 1 склянку кишмишу, 5 жовтків, 5 збитих білків. Розмішати все разом, наповнити гарбуз, накрити вирізаною кришечкою, запекти в печі.
Вы кондитер из Петербурга: как испечь грильяжный торт.
Рецепты Приготовления: салати з курячим мясом. Натуральное мясо для питомцев.
Банкетный зал Подмосковные вечера: лучшие блюда для фуршета.
Праздничные новогодние рецепты блюд recepti.biz.ua
Рецепт салат с языкомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото: плов рецепт приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter