Пудинг з гарбуза, запечений в гарбузі

ДЕСЕРТИ
1170 Пудинг з гарбуза, запечений в гарбузі
Фото - Пудинг з гарбуза, запечений в гарбузі
інгредієнти:
  • Гарбуз 1 шт.
  • Рис 1 скл.
  • Масло вершкове 100 г
  • Цукор-пісок 100 г
  • Ягода (виноград кишмиш) 1 скл.
  • Яйце куряче 5 шт.
  • Сметана 1 скл.
  • Кориця мелена

Із гарбуза зрізати верхівку, викинути зерна, ложкою вийняти всю середину, так, щоб залишилися стінки в палець завтовшки. Злегка відварити 1 склянку рису, покласти у гарбуз, додати половину вийнятої маси, склянку свіжої сметани, вершкового масла, товченої кориці, 1/4 склянки цукру, 1 склянку кишмишу, 5 жовтків, 5 збитих білків. Розмішати все разом, наповнити гарбуз, накрити вирізаною кришечкою, запекти в печі.

Вы кондитер из Петербурга: как испечь грильяжный торт.

Рецепты Приготовления: салати з курячим мясом. Натуральное мясо для питомцев.

Банкетный зал Подмосковные вечера: лучшие блюда для фуршета.

Праздничные новогодние рецепты блюд recepti.biz.ua

Рецепт салат с языкомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Плов В Мультиварке Рецепты С Фото: плов рецепт приготовления.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter