Пиріг сирний у лаваші
- Лаваш 3 шт.
- Сир домашній (нежирний) 750 г
- Сметана 200 г
- Цукор 100 г
- Яйце 3 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Родзинки
- Чорнослив
- Курага
- Какао-порошок 1 ст.л.
У мисці розім'яти сир, щоб не було грудок, додати яйця, збиті з цукром і сметаною, всипати борошно. Все ретельно перемішати. Розділити на дві частини. В одну додати какао, в іншу - замочені і віджаті родзинки або нарізані шматочками курагу, чорнослив.
Форму змастити олією, покласти лаваш, щоб виступаючими краями можна було закрити вміст пирога. На лаваш викласти половину білої начинки, розрівняти.
Другий і третій лаваш розрізати на частини так, щоб ними можна було прикривати начинки пирога.
Закрити першу начинку. Викласти всю темну начинку, розрівняти, закрити лавашем.
Знову біла начинка, прикрита залишками лаваша.
Змастити лаваш сметаною, вільні краї нижнього лаваша загорнути на пиріг, притиснути і теж змастити 1-2 столовими ложками сметани.
Із фольги зробити "кришку" для пирога так, щоб вона спиралася на форму і не дотикалася пирога. Розігріти духовку до 200 градусів, поставити на 35-40 хвилин, потім зменшити температуру до 180 градусів, зняти фольгу, щоб пиріг підрум'янився, і допікати ще хвилин 20-25.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з серцем. Готовим со вкусом.
Сайт кулинарныйКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter