—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
»
з рибою
ДРУГІ СТРАВИ - з рибою
Рибна ковбаска
інгредієнти: Філе риби (пікша) 0. 5 кг Морква (велика) 1 шт. Помідор (великий) 1 шт. Пластівці геркулесові 0. 5 скл. Креветки 20 шт. Гірчиця 1 ч. л. Сіль 1 ч. л. СпеціїФіле риби промити, висушити і ...
834
Філе тілапії в клярі на майонезі
інгредієнти: Яйце 2 шт. Майонез 4 ст. л. Борошно пшеничне 4 ст. л. Філе тілапії 700 гЯйця розбити в миску, покласти майонез, приправу, сіль, перець мелений, все перемішати, борошно додавати ...
760
Рибка під овочевою "шубкою"
інгредієнти: Риба (філе, морський язик) 1 кг Цибуля ріпчаста 1 шт. Квасоля (стручкова) 200 г Броколі (заморожена) 200 г Асорті овочеве (заморожене, суміш цибулі порею, болгарського перцю, томатів і ...
724
Рибка "Апетитна"
інгредієнти: Філе королівського окуня 500 г Цибуля 1 шт. Морква 1 шт. Майонез Сир 100 г Яйце 1 шт. Борошно Олія рослинна Сіль Спеції Моркву натерти на тертці, цибулю нашаткувати. Обсмажити на олії, ...
672
Котлетки з крабових паличок
інгредієнти: Крабові палички 200 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Картопля 1 шт. Яйце 1 шт. Майонез 2 ст. л. Борошно 2 ст. л. Перець Сіль Сир твердий Крабові палички прокрутити через м'ясорубку з цибулею і ...
763
Минтай запечений у фользі
інгредієнти: Майонез 2 ст. л. Паприка 1 ч. л. Кріп 1 ч. л. Базилік 1 ч. л. Коріандр 0. 5 ч. л. Соєвий соус 1 ч. л. Цибуля 1 шт. Кетчуп 2 ст. л. Філе рибне (минтай) 2 шт. Соус: змішати всі ...
922
Рибка у клярі
інгредієнти: Філе кети 500 г Яйце куряче 2 шт. Молоко 150 мл Борошно пшеничне 200 г Сіль, перець Олія рослинна Із риби зняти шкірку. Нарізати смужками. Посолити й поперчити. Приготувати кляр: яйця, ...
658
Хек запечений
інгредієнти: Риба 800 г Олія рослинна 6 ст. л. Борошно 2 ст. л. Кріп СільРибу нарізати на порційні шматки, посолити й укласти в деко. Спасерувати в 5- 6 ст. ложках олії 2 ст. ложки борошна і злегка ...
770
Креведко
інгредієнти: Горбуша 300 г Бекон 300 г Сіль СпеціїВідварити філе в підсоленій зі спеціями воді. Гарячим нарізати на невеликі шматочки. Кожен обмотати тонкими скибочками бекону, трохи скрутити і ...
608
Риба, запечена під моркв'яно-томатною шапкою
інгредієнти: Тілапія (філе) 3 шт. Морква (велика) 1 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Соус томатний 4 ст. л. Цибулю дрібно порізати, обсмажити на олії на невеликому вогні до рум'яного кольору. Додати натерту ...
723
Хе з червоної риби
інгредієнти: Червона риба 1 кг Цибуля 2 шт. Морква 1 шт. Перець червоний 1 шт. Сіль Оцет 2 скл. Цукор 1 скл. Олія 100 млРибу очистити, обробити на філе, шкіру можна не знімати, нарізати на шматки, ...
701
Риба з грибами та вишнями у сметані
інгредієнти: Риба (пангасіус) 1 кг Гриби свіжі (глива) 300 г Вишня (свіжоморожена) 400 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Сметана 250 г Сир 150 г Сіль Перець чорний Приправа для риби Рибу посолити, поперчити і ...
658
Рибка по-прованськи
інгредієнти: Сьомга філе (хвости) Сіль Перець Лимон Майонез (сметана) Гірчиця діжонська Філе риби натерти сіллю, перцем (можна використовувати будь- які приправи), полити соком половини лимона, трохи ...
604
Палтус під грибною "шапкою"
інгредієнти: Палтус Печериці Сметана 2 ст. л. Майонез 3 ст. л. Зелень Лимон Сіль Сир твердий (тертий) 2 ст. л. Печериці порізати. Стейки риби укласти у форму, яку полити оливковою олією, посолити, ...
645
Перша
<
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
>
Остання
Переглядаємо 1303 - 1316 із 1758