Рибка по-прованськи

ДРУГІ СТРАВИ
610 Рибка по-прованськи
Фото - Рибка по-прованськи
інгредієнти:
  • Сьомга філе (хвости)
  • Сіль
  • Перець
  • Лимон
  • Майонез (сметана)
  • Гірчиця діжонська

Рибка по-прованських інгредієнти Філе риби натерти сіллю, перцем (можна використовувати будь-які приправи), полити соком половини лимона, трохи змастити майонезом, змішаним із діжонською гірчицею.

Рибка по-прованських Загорнути у рукав і випікати у аерогрилі на середній решітці при температурі 205 градусів 20 хвилин.

 

У духовці приблизно так.

фото Рибка по-прованських Прикрасити за бажанням. 

 

Рецепт торта киевскийИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Рецепты первых блюд с фотоКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты

Парфюм и косметика в Duty Free - крем с манкой для торта. Купить кондитерку.

Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления блюд в микроволновке.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter