Рибка по-прованськи
610
інгредієнти:
- Сьомга філе (хвости)
- Сіль
- Перець
- Лимон
- Майонез (сметана)
- Гірчиця діжонська
Філе риби натерти сіллю, перцем (можна використовувати будь-які приправи), полити соком половини лимона, трохи змастити майонезом, змішаним із діжонською гірчицею.
Загорнути у рукав і випікати у аерогрилі на середній решітці при температурі 205 градусів 20 хвилин.
У духовці приблизно так.
Прикрасити за бажанням.
Рецепт торта киевскийИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты первых блюд с фотоКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Парфюм и косметика в Duty Free - крем с манкой для торта. Купить кондитерку.
Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі