Рибка під овочевою "шубкою"

ДРУГІ СТРАВИ
718 Рибка під овочевою "шубкою"
Фото - Рибка під овочевою
інгредієнти:
  • Риба (філе, морський язик) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Квасоля (стручкова) 200 г
  • Броколі (заморожена) 200 г
  • Асорті овочеве (заморожене, суміш цибулі порею, болгарського перцю, томатів і цукіні) 200 г
  • Сіль
  • Спеції (суміш перців і коріандр)
  • Сметана 3 ст.л.
  • Гірчиця (французька) 1 ч.л.
  • Сік лимонний 1 ч.л.
  • Зелень (сушена)

Рибка під овочевий Філе риби нарізати порційними шматочками, посолити, поперчити. Посипати нарізаною цибулею. Укласти у форму з антипригарним покриттям.

Рибка під овочевий Додати овочі - броколі, квасолю та овочеву суміш.

фото Рибка під овочевий Зробити заливку: сметана + гірчиця, спеції, сіль, сушена зелень лимонний сік, все змішати.

Рибка під овочевий Залити рибку і овочі сметанною сумішшю.

Рибка під овочевий Поставити в духовку на 25 хвилин на 180 градусів.

Простые рецепты вкусных салатов - праздничные новогодние салаты. Диетические блюда для похудения.

Рататуй для сезона овощей. Рецепт Юлии Высоцкой. Лучшая закуска из семги по рецепту Юлии Высоцкой.

http://recepti.biz.uaКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter