Рибка під овочевою "шубкою"
718
інгредієнти:
- Риба (філе, морський язик) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Квасоля (стручкова) 200 г
- Броколі (заморожена) 200 г
- Асорті овочеве (заморожене, суміш цибулі порею, болгарського перцю, томатів і цукіні) 200 г
- Сіль
- Спеції (суміш перців і коріандр)
- Сметана 3 ст.л.
- Гірчиця (французька) 1 ч.л.
- Сік лимонний 1 ч.л.
- Зелень (сушена)
Філе риби нарізати порційними шматочками, посолити, поперчити. Посипати нарізаною цибулею. Укласти у форму з антипригарним покриттям.
Додати овочі - броколі, квасолю та овочеву суміш.
Зробити заливку: сметана + гірчиця, спеції, сіль, сушена зелень лимонний сік, все змішати.
Залити рибку і овочі сметанною сумішшю.
Поставити в духовку на 25 хвилин на 180 градусів.
Простые рецепты вкусных салатов - праздничные новогодние салаты. Диетические блюда для похудения.
Рататуй для сезона овощей. Рецепт Юлии Высоцкой. Лучшая закуска из семги по рецепту Юлии Высоцкой.
http://recepti.biz.uaКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі