Риба, запечена під моркв'яно-томатною шапкою

ДРУГІ СТРАВИ
732 Риба, запечена під моркв'яно-томатною шапкою
Фото - Риба, запечена під моркв'яно-томатною шапкою
інгредієнти:
  • Тілапія (філе) 3 шт.
  • Морква (велика) 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Соус томатний 4 ст.л.

Цибулю дрібно порізати, обсмажити на олії на невеликому вогні до рум'яного кольору. Додати натерту на великій тертці моркву, обсмажити, протушкувати 3-5 хвилин під кришкою. У моркву з цибулею додати томатний соус, перемішати. Філе тілапії можна збризнути соком лимона, посолити, поперчити, покласти на сковороду з невеликою кількістю олії, зверху на філе викласти шапкою моркв'яно-томатну масу. Запікати в духовці 20-25 хвилин при 250 градусах під кришкою. Подавати гарячим з картопляним пюре.

Рецепти из картошки помидоров и куриного филерецепти

Фотообои в интернет-магазине: украинская кухня доставка. Итальянская кухня в Петербурге.

Рецепты для пароварки, вкусно - французские салаты рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Рецепты десертов с фото - фруктовые десерты рецепты с фото. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter