Хе з червоної риби
- Червона риба 1 кг
- Цибуля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець червоний 1 шт.
- Сіль
- Оцет 2 скл.
- Цукор 1 скл.
- Олія 100 мл
Рибу очистити, обробити на філе, шкіру можна не знімати, нарізати на шматки, добре посолити, рівномірно залити оцтом і дати постояти близько 30 хвилин. Нарізати цибулю півкільцями, моркву натерти соломкою, укласти на рибу, додати цукор, пекучий перець. Розігріти олію на сковороді, вилити на рибу, ретельно перемішати. Дати постояти близько 4 годин.
Мультиварки для выпечки: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
CAKE-BAR: крем с манкой для торта.
Рецепты салатов морепродуктыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz Эфирные масла, кремы
Салаты из яблокКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
ЗдесьРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter