Рибка "Апетитна"
- Філе королівського окуня 500 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Майонез
- Сир 100 г
- Яйце 1 шт.
- Борошно
- Олія рослинна
- Сіль
- Спеції
Моркву натерти на тертці, цибулю нашаткувати. Обсмажити на олії, посолити і поперчити. Філе риби нарізати на порційні шматки, посолити, поперчити.
Яйце збити. Рибу обваляти в яйці, потім у борошні, потім знову в яйці, і знову в борошні. Обсмажити шматки з одного боку.
Перевернути порційні шматочки на іншу сторону, викласти моркву і цибулю, полити майонезом, посипати сиром. Накрити кришкою і смажити, доки сир не розплавиться.
ТутКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
recepti.biz.ua в французской кухне есть блюдо канфоме как узнать рецепт
Посуда для квашения капустыОдноразовая посуда, украшения для баров и ресторанов и др
Салаты с морепродуктов рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить летний салат - новые рецепты салатов с фотографиями. Рецепты Приготовления.
Вкусные рецепты для похудения - рецепты салатов с каперсами. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter