Рибна ковбаска
- Філе риби (пікша) 0.5 кг
- Морква (велика) 1 шт.
- Помідор (великий) 1 шт.
- Пластівці геркулесові 0.5 скл.
- Креветки 20 шт.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Спеції
Філе риби промити, висушити і розмолоти до паштетного стану за допомогою кухонного процесора. Подрібнити моркву і помідор і додати до риби. Додати перемелені геркулесові пластівці. Креветки обшпарити, очистити, нарізати на шматочки і додати у фарш. Посолити, додати спеції і гірчицю. Вистелити форму для запікання промасленим папером, викласти фарш і гарно утрамбувати. Зверху прикрити фольгою. Розігріти духовку до 180 градусів і випікати 40 хвилин. Готову ковбасу треба добре остудити і тільки після цього можна виймати із форми і різати.
Карамель конфеты. Карамель конфеты шоколад песня с гошей куценко.
Рецепты для пекарни: рецепт приготовления салата мимоза. Как приготовить салат Мимоза.
Рецепт борща украинскогоСуп В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Магазин Красной Икры: оладьи из рыбной икры. Рыбная Икра - Цены на Рынке.
Рецепты пасхи. Пасха рецепт и фото.
Кулинарные сайты популярныеКулинарно-домашний сайт
Простые рецепты вкусных салатов: салаты праздничные рецепты с фото. Как приготовить летний салат.
ТутПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter