Рибна ковбаска

ДРУГІ СТРАВИ
826 Рибна ковбаска
Фото - Рибна ковбаска
інгредієнти:
  • Філе риби (пікша) 0.5 кг
  • Морква (велика) 1 шт.
  • Помідор (великий) 1 шт.
  • Пластівці геркулесові 0.5 скл.
  • Креветки 20 шт.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Спеції

Філе риби промити, висушити і розмолоти до паштетного стану за допомогою кухонного процесора. Подрібнити моркву і помідор і додати до риби. Додати перемелені геркулесові пластівці. Креветки обшпарити, очистити, нарізати на шматочки і додати у фарш. Посолити, додати спеції і гірчицю. Вистелити форму для запікання промасленим папером, викласти фарш і гарно утрамбувати. Зверху прикрити фольгою. Розігріти духовку до 180 градусів і випікати 40 хвилин. Готову ковбасу треба добре остудити і тільки після цього можна виймати із форми і різати.

 

Карамель конфеты. Карамель конфеты шоколад песня с гошей куценко.

Рецепты для пекарни: рецепт приготовления салата мимоза. Как приготовить салат Мимоза.

Рецепт борща украинскогоСуп В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Магазин Красной Икры: оладьи из рыбной икры. Рыбная Икра - Цены на Рынке.

Рецепты пасхи. Пасха рецепт и фото.

Кулинарные сайты популярныеКулинарно-домашний сайт

Простые рецепты вкусных салатов: салаты праздничные рецепты с фото. Как приготовить летний салат.

ТутПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter