—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
овочеві
з птицею
з морепродуктами
з грибами
з рибою
з м`ясом
Хе з червоної риби
інгредієнти: Червона риба 1 кг Цибуля 2 шт. Морква 1 шт. Перець червоний 1 шт. Сіль Оцет 2 скл. Цукор 1 скл. Олія 100 млРибу очистити, обробити на філе, шкіру можна не знімати, нарізати на шматки, ...
715
Риба з грибами та вишнями у сметані
інгредієнти: Риба (пангасіус) 1 кг Гриби свіжі (глива) 300 г Вишня (свіжоморожена) 400 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Сметана 250 г Сир 150 г Сіль Перець чорний Приправа для риби Рибу посолити, поперчити і ...
663
Вермішель із кальмарами
інгредієнти: Кальмар очищений (великий) 1 шт. Сир Цибуля ріпчаста 2 шт. Сметана (вершки) 3 ст. л. Макаронні вироби Сіль, перець Цибулю почистити, дрібно нарізати, злегка обсмажити. Додати ...
773
Рибка по-прованськи
інгредієнти: Сьомга філе (хвости) Сіль Перець Лимон Майонез (сметана) Гірчиця діжонська Філе риби натерти сіллю, перцем (можна використовувати будь- які приправи), полити соком половини лимона, трохи ...
610
Палтус під грибною "шапкою"
інгредієнти: Палтус Печериці Сметана 2 ст. л. Майонез 3 ст. л. Зелень Лимон Сіль Сир твердий (тертий) 2 ст. л. Печериці порізати. Стейки риби укласти у форму, яку полити оливковою олією, посолити, ...
652
Скумбрія гарячого копчення
інгредієнти: Кріп 1 пуч. Майонез 3 ст. л. Часник 1 зуб. Сіль Перець чорний (мелений) Скумбрія Скумбрію випатрати, вимити, посолити. У черевце покласти кріп і часник, нарізаний кільцямими. Кріп можна ...
1808
Риба в "повітряному" клярі
інгредієнти: Минтай (філе) 1 кг Борошно пшеничне 3 ст. л. Молоко 3 ст. л. Сметана (густа) 1 ст. л. Яйце 2 шт. Лимон 0. 5 шт. Петрушка 1 пуч. Цибуля порей 1 шт. Рибу нарізати порційними шматочками і ...
636
Лосось із шавлією
інгредієнти: Лосось Шавлія Часник Сіль Шавлію і часник дрібно посікти. Перемішати із сіллю. Натерти сумішшю кожен шматок риби і покласти на фольгу, кінці якої зібрати нагору, зробивши накшталт ...
641
Рибка у клярі
інгредієнти: Філе рибне (пaнгасіус) Яйце куряче 2 шт. Водa 1 скл. Борошно 1 скл. Сіль Рибу порізати невеликими шматочками. Приготувати кляр: змішати яйця, борошно, воду і сіль (тісто нагадує ...
608
Тілапія в соусі з авокадо
інгредієнти: Тілапія 600 г Авокадо 2 шт. Часник 2 зуб. Вода 200 мл Лимонний сік 1 ст. л. Сіль 0. 5 ч. л. Рибу посолити і поперчити. Обсмажити на олії до світло- золотистої скоринки з обох сторін. ...
619
Тушкована рибa
інгредієнти: Рибa Цибуля ріпчаста 1 шт. Приправа (Вегета) Олія оливкова Соус (томатний) БорошноПорізати рибу на шматочки і посолити Вегетою. Потім обваляти в борошні. Обсмажити на оливковій олії. ...
651
Сьомга із в'яленими помідорами
інгредієнти: Сьомга (філе) 700 г Помідор (в´ялені на сонці, в олії) 100 г Часник 2 зуб. Гірчиця (зерниста) 1 ст. л. Олія оливкова 2 ст. л. Сіль Перець Коріандр Філе сьомги розрізати на порційні ...
651
Рибні биточки "по-одеськи"
інгредієнти: Тюлька свіжа 1 кг Яйце 2 шт. Борошно пшеничне 1 ст. л. Цибуля зелена 0. 5 пуч. Сіль, перець чорний Вимити рибу, очистити від кишок і хребта. Вбити два яйця, посолити, поперчити і ...
835
Рибні котлетки
інгредієнти: Філе рибне 500 г Хліб 120 г Вершки Цибуля ріпчаста 2 шт. Яйце 2 шт. Сіль Перець чорний (мелений) Спеції Хліб замочити у вершках на 10 хвилин. Рибне філе, цибулю і хліб пропустити через ...
653
Перша
<
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
>
Остання
Переглядаємо 6679 - 6692 із 10033