Тілапія в соусі з авокадо

ДРУГІ СТРАВИ
617 Тілапія в соусі з авокадо
Фото - Тілапія в соусі з авокадо
інгредієнти:
  • Тілапія 600 г
  • Авокадо 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Вода 200 мл
  • Лимонний сік 1 ст.л.
  • Сіль 0.5 ч.л.

Рибу посолити і поперчити. Обсмажити на олії до світло-золотистої скоринки з обох сторін. Змішати всі інгредієнти для соусу в блендері. Можна додати спеції. Вилити соус зверху на рибу і тушкувати приблизно хвилин 5-7. Соус з авокадо густіє на очах, тому слідкувати, щоб не пригорів. Додати кріп. 

 

 

Кулинария французская кухня рецепты скачать. Рецепты старой французской кухни.

Изысканные рецепты французской кухниПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter