Тілапія в соусі з авокадо
617
інгредієнти:
- Тілапія 600 г
- Авокадо 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Вода 200 мл
- Лимонний сік 1 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
Рибу посолити і поперчити. Обсмажити на олії до світло-золотистої скоринки з обох сторін. Змішати всі інгредієнти для соусу в блендері. Можна додати спеції. Вилити соус зверху на рибу і тушкувати приблизно хвилин 5-7. Соус з авокадо густіє на очах, тому слідкувати, щоб не пригорів. Додати кріп.
Кулинария французская кухня рецепты скачать. Рецепты старой французской кухни.
Изысканные рецепты французской кухниПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі